|
Příspěvky uživatele - 84.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problem s plotem, 10.5.2016 Tady vidíte, že jsme každý opravdu jiný.Já si myslím, že se baví tím příslovím.Vy možná, že se baví na váš účet?
To soukromí řeší i lidi, kteří neumí pustit počítač.Trpělivě vysází rostliny, zalevají a věřte, že se dočkají.Jak já nadával, proč... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 7.5.2016 Tak normální myslící člověk ho ani nezlomí a ani neohne.Co už toho bylo o něm napsáno. |  |
|  | Domácí šunka, 5.5.2016 Tak jistě že praganda není bylina.Jde mi o konečnou chuť.Ta je jen taková masová a domnívám se, že ve velkém to dochucují nějakým Ečkem.I v minulém režimu jsme používali pragandu.Jak do klobás tak na uzení.Pravda, nebyla z drogerie.Vychytávka je ten... celý příspěvek > |  | Domácí šunka, 4.5.2016 Já mám ten válcový šunkovar se středovou pružinou.Teď ho nepoužívám, protože to dám do tlačenkového papíru 150mm?Pragandy se nebojím, ale přes to dělám pokusy.Někdy 15g soli a 7 g pragandy, někdy zapomenu cukr, někdy dám trochu pepře, Tu rychlosůl k... celý příspěvek > |  | Křovinořez pro drobnou ženskou, 27.4.2016 Vy napíšete, že nic těžšího jak 5.5kg nechcete a všechno se kolem toho začne točit.Soused si taky koupil takovou hmotnost, ne že by to neunesl, ale proto, že to bylo za tísícovku.Utahaný je z toho stejně, jako by to vážilo 8 kg.Velikost pozemku... celý příspěvek > |  | Kde seženu medvědí česnek?, 24.4.2016 Jo, dneska je neděle tak V Ředhošti na trhu.To je od Peruce kousek.Lidi se pomátli.Byl jsem v Litoměřicích a tam maďarský špek, řezač skla, medvědí česnek, madarský špek, řezač skla, medvědí česnek. |  | Vyrovnání trávníku, 21.4.2016 Nevím jestli šťastně nebo nešťastně.Prostě jsem to opsal z jejich cenníku.Ten cenník najdete za pár sekund.
|  | Vari Honda190 nedává jiskru, 21.4.2016 Co chcípák na rukojetí.Kontroloval jste?Konektory atd. |  | Vyrovnání trávníku, 21.4.2016 Jaké dvě nuly?To se vám zdá levné dát 6000za tatru zeminy?Najděte si kompostárna Jena/Malešice, Uholičky a ceník
Pro tu paní.Tím že vysypu prohlubně zmizí hrboly.Není problem vzít minibagr se svahovkou(to je metrové pravítko) a tedy ty případné... celý příspěvek > |  | Vyrovnání trávníku, 20.4.2016 Dobrý den.Často jsou jsou rady na podobné problemy v TV.Proč by jste na 2000m používali firmu a rotavátor.Pak to ještě řešili 10 let.(3x600m2)jako pisatelka.Nerovnosti vyplníte sypkým materiálem a dosejete.Material buď máte nebo si ho koupíte na... celý příspěvek > |  |
|  | Náhrada za poškozené čerpadlo u Darlingu, 9.4.2016 Nevěřím svým očím..Užívám SVA několik desítek let.Sigma mi zamrzla, sigma mi v klidu zarostla, že se netočila, nešla od sebe odtrhnout(motor-čerpadlo),nešly sundat vrtulky, vytrhat ucpávky, prostě užil jsem si.Užívám ji ale dodnes. Jirka... celý příspěvek > |  | Náhrada za poškozené čerpadlo u Darlingu, 8.4.2016 Když už tam ta nádrž je, tak je přeci lepší ji využívat.Např.na konci s nějakou zalévací pistolí.(7 funkcí.)Celý život člověk zkouší co a jak je výhodné.Takže my vodu čerpáme do sudů a vše co je potřeba zalít děláme konvemi přesně na rostlinu.Pak... celý příspěvek > |  | Náhrada za poškozené čerpadlo u Darlingu, 7.4.2016 Když se na to čerpadlo dívám, tak repasi nedoporučuju.Je to nějaký starý kus.Viz ta základna a to místo pro ucpávku.Najděte si co stojí ten výtlakový kus, vrtulky,hřídelka, klínky.Pak to musíte čistit uvnitř tak dlouho, až se obě vrtulky budou... celý příspěvek > |  | Jak nejlépe využít koňský hnůj?, 2.4.2016 Mám dojem, že by to mohlo být toto Podestýlka pro koně - GRANOFYT.Nebrat to jako reklamu, nic není zadarmo a já jsem pro slámu. |  | Problém s převodovkou kultivátoru, 2.4.2016 Pohledem to nespravíte, ale mohl by jste asi zvážit možnost, jestli se tam čiností nedostala někudy zemina.Nemůžu nikde najít obrázek ze kterého by se dalo zjistit, jak je to poháněno.Já jsem u jiného stroje vystříkal zeminu vapem a znovu nalil... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|