Příspěvky uživatele - 144.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 9.7.2009 Obsahuje fotku
Ale co se dá dělat!!Skuste, třeba seženete nový.No ale taky pošlu fotečku
Jaký koupit jezírkový vysavač?, 10.3.2009
Mám štěstí, je jezírko mám na zahradě na terénní terase, takže se mě osvědčilo " stáčet "  nečistoty a usazeniny coulovou hadicí do sudu, umístěného nížeji.  Za pár hodin se nečistoty usadí, čistou vodu odčerpám ponorným čerpadlem... celý příspěvek >
neznámá rostlina, 26.8.2008 Obsahuje fotku
Může mi prosím někdo poradit o jakou rostlinu se jedná?
založení nového sadu, 15.8.2008
Jako začátečník bych moc prosil o radu, z jakých švestek založit nový sad.Švestky budou sloužit výhradně na slivovici. Množství stromů bude asi 40 kusů.Lokalita je poblíž Holešova-okr.Kroměříž v nadmořské výšce 266m.Jedná se o jižní svah s... celý příspěvek >
Rajčata, 27.7.2008
Má někdo skušenosti z nakládáním zelených rajčat do sladkokyselého nálevu podobně jako okurky? Mirek
Husqvarna 395 XP - plagiát, 11.4.2008
Dostal se mi do ruky plagiát pily HQ 395 XP, abych se pokusil ji dát do provozu. Pri startování se přestala navíjet startovací šňůra. Po rozebrání mechanizmu jsem přišel na to, že drážka pro navíjení šňůry se rozpadla. Vyřešil jse to sešroubováním,... celý příspěvek >
žádost o radu, 13.8.2007
Dobrý den. Okrasné dýně mají být tvrdé, stopky už tmavé a potom se s nimi nemusí nic dělat, pouze naaranžujete.Vydrží dlouhou dobu krásné bez lakování. Je pravda,že některá nemusí být ještě úplně zralá a zčerná, ale loni jsem je pěstovala poprvé a... celý příspěvek >
Cupressocyparis Laillandii - kdy a jak stříhat, 3.8.2007
Máme živý plot z této rostliny už třetím rokem je hodně košatý. Tak bych se chtěl zeptat jestli ho můžu ostříhat na šířku třiceti centimentrů, když má teď kolem metru šířky. Jestli po tak radikálním zásahu přežije.
Muzu jeste zastrihnout ibisek?, 10.3.2007
Je vhodnější ibišek sestříhnout nebo seřezat (nožem) ?
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika