|
Příspěvky uživatele - 64.115
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to - koupeno v Ikea jako himalaya mix, 18.7.2011 Vypadá to jako obyčejný zelenec, akorat trochu více zabalený do sebe. L. |  | Napadené listy na monsteře, 14.7.2011  Dobrý den, dnes se mi na novém listě mladé monstery objevily malé tečky. Pokusila jsem se to i vyfotit. Už se mi objevovaly i na šefleře. Nevíte prosím někdo, co to je a jak se proti tomu bránit? Děkuji za odpověď. L. |  |
|  | Jak pěstovat tuto kytku, 14.7.2011  tady jsou ty fotečky |  | Jak pěstovat tuto kytku, 14.7.2011  Dobrý den, jedná se o pryšec tygrovaný (euphorbia leuconeura). Mám jich doma několik. Ona má listy, když je dostatečně zalevána, když ji nezaléváte, tak listy nemá, ale neuhyne. Zalévám ji jednou až dvakrát týdně, ale pozor aby se nepřemokřila, vždy... celý příspěvek > |  | Znáte někdo tuto kytičku?, 7.7.2011 Děkuji za odpověď, taky mě to mohlo napadnout. Jednu kolopejku doma mám, ale má velké listy a neroste tak do výšky. |  | Znáte někdo tuto kytičku?, 7.7.2011  koupila jsem si nedávno tuhle kytičku, prosím neznáte někdo její název? bohužel si nejsem jistá jestli je vůbec pokojová nebo ne..Děkuji za odpovědi. L. |  |
 |
|
|
|