Příspěvky uživatele - 1.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámý strom, 8.10.2007
Údajně magnolie nesnáší řez, já ji doma řežu (ne moc radikálně) a ještě se na mě nanaštvala, někdy namrzá, tak z jara, když vidím, co zmrzlo tak ořežu.
Pustoryl věncový a vajgélie, 2.10.2007
Uvidíte na jaře, kde keř již začíná rašit, abyste to neustřihla moc nízko a keř by už neobrazil. Pokud jste nedočkavá, tak  na podzim zastřihněte jenom větve, které jsou moc dlouhé a překáží, ale hlavní hluboký řez skutečně ponechte až na jaro,... celý příspěvek >
Thuje Brabant, 2.10.2007
Taky rada: zkuste přestat nakupovat ve všech těch super, hyper baumaxech a nakupujte přímo v zahradnictvích, možná to tam nebude tak laciné (i když, jak kde), ale zato Vám to poroste a to je u sazenic velmi důležité.
Názvy keřů na fotografii?, 2.10.2007
Ne, mochna má jiné listy, bude to určitě třezalka.
Názvy keřů na fotografii?, 2.10.2007
Keř č.1 - Weigela florida "Variegata"
živý plot, 2.10.2007
Cypřišek vyžaduje vlhčí stanoviště, ale ne stálé zamokření, snáší slunce i polostín, vysaďte dva kusy na 1 m.
Jedle - prosim o radu, 1.10.2007
Abies Lasiocarpa Compakta má ráda sluníčko a půdu neutrální.
Brambořík - kdy přesadit?, 27.9.2007
Prosím, existuje nějaký druh bramboříku, který by byl mrazuvzdorný, aby mohl přes zimu zůstat venku?
Dracena, 27.9.2007
Ale ano, je to druh draceny, v prodejnách ji prodávají pod názvem Lucky Bamboo. Nároky na světlo: Jasné rozptýlené světlo až polostín. * Nároky na zálivku: Nesnáší vyschnutí půdy. Zemina by měla být stále vlhká, ale nesmí být přemokřená. * Návrh na... celý příspěvek >
Křovinořez Stihl nebo Husqvarna?, 25.9.2007
Abych upřesnil své tvrzení, mám na mysli olej, který Husqvarna označuje jako Low Smoke (nízká kouřivost) a ten je modrozelené barvy, stejně tak i olej XP. Bohužel jsou tyto oleje velmi barevně podobné oleji, který je nabízen neautorizovanými prodejci... celý příspěvek >
Mombrecie, 24.9.2007
Ano, úplně stejně jako mečíky.
růže, 24.9.2007
Až na jaře, kdy už poznáme, které výhony zmrzly nebo částečně namrzly. Na zimu se růže přihrnují, jako ochrana před zmrznutím.
Křovinořez Stihl nebo Husqvarna?, 24.9.2007
Když jsem končil na lesnické škole, tak jsem si ve školní akci koupil křovinořez Stihl FS 350. Používal jsem ho jako živnostník na vyžínání v lese, nyní ho už používám jenom na zahradě a na vyžínání v našem vlastním lese. První 2 - 3 měsíce šel jak... celý příspěvek >
Konifery, 21.9.2007
Tady zřejmě dochází k nedorozumění, konifery = jehličnaté dřeviny, tzn. že konifera není název nějakého druhu rostliny, pokud jste si koupil konifery - mix, znamená to, že tam máte více druhů jehličnatých dřevin a záleží na tom jaké dřeviny to jsou,... celý příspěvek >
Jedná se o denivku?, 21.9.2007
To znamená, že na zimu musí ze země (jinak by zmrzla) a dát do chladna, drobné cibulky se mohou zasypat pilinami nebo pískem, na jaře opět vysadit do země.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika