|
Příspěvky uživatele - 1.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámý strom, 8.10.2007 Údajně magnolie nesnáší řez, já ji doma řežu (ne moc radikálně) a ještě se na mě nanaštvala, někdy namrzá, tak z jara, když vidím, co zmrzlo tak ořežu. |  | Pustoryl věncový a vajgélie, 2.10.2007 Uvidíte na jaře, kde keř již začíná rašit, abyste to neustřihla moc nízko a keř by už neobrazil. Pokud jste nedočkavá, tak na podzim zastřihněte jenom větve, které jsou moc dlouhé a překáží, ale hlavní hluboký řez skutečně ponechte až na jaro,... celý příspěvek > |  |
|  | Thuje Brabant, 2.10.2007 Taky rada: zkuste přestat nakupovat ve všech těch super, hyper baumaxech a nakupujte přímo v zahradnictvích, možná to tam nebude tak laciné (i když, jak kde), ale zato Vám to poroste a to je u sazenic velmi důležité. |  | Názvy keřů na fotografii?, 2.10.2007 Ne, mochna má jiné listy, bude to určitě třezalka. |  | Názvy keřů na fotografii?, 2.10.2007 Keř č.1 - Weigela florida "Variegata" |  | živý plot, 2.10.2007 Cypřišek vyžaduje vlhčí stanoviště, ale ne stálé zamokření, snáší slunce i polostín, vysaďte dva kusy na 1 m. |  | Jedle - prosim o radu, 1.10.2007 Abies Lasiocarpa Compakta má ráda sluníčko a půdu neutrální. |  | Brambořík - kdy přesadit?, 27.9.2007 Prosím, existuje nějaký druh bramboříku, který by byl mrazuvzdorný, aby mohl přes zimu zůstat venku? |  | Dracena, 27.9.2007 Ale ano, je to druh draceny, v prodejnách ji prodávají pod názvem Lucky Bamboo.
Nároky na světlo: Jasné rozptýlené světlo až polostín. * Nároky na zálivku: Nesnáší vyschnutí půdy. Zemina by měla být stále vlhká, ale nesmí být přemokřená. * Návrh na... celý příspěvek > |  | Křovinořez Stihl nebo Husqvarna?, 25.9.2007 Abych upřesnil své tvrzení, mám na mysli olej, který Husqvarna označuje jako Low Smoke (nízká kouřivost) a ten je modrozelené barvy, stejně tak i olej XP. Bohužel jsou tyto oleje velmi barevně podobné oleji, který je nabízen neautorizovanými prodejci... celý příspěvek > |  |
|  | Mombrecie, 24.9.2007 Ano, úplně stejně jako mečíky. |  | růže, 24.9.2007 Až na jaře, kdy už poznáme, které výhony zmrzly nebo částečně namrzly. Na zimu se růže přihrnují, jako ochrana před zmrznutím. |  | Křovinořez Stihl nebo Husqvarna?, 24.9.2007 Když jsem končil na lesnické škole, tak jsem si ve školní akci koupil křovinořez Stihl FS 350. Používal jsem ho jako živnostník na vyžínání v lese, nyní ho už používám jenom na zahradě a na vyžínání v našem vlastním lese. První 2 - 3 měsíce šel jak... celý příspěvek > |  | Konifery, 21.9.2007 Tady zřejmě dochází k nedorozumění, konifery = jehličnaté dřeviny, tzn. že konifera není název nějakého druhu rostliny, pokud jste si koupil konifery - mix, znamená to, že tam máte více druhů jehličnatých dřevin a záleží na tom jaké dřeviny to jsou,... celý příspěvek > |  | Jedná se o denivku?, 21.9.2007 To znamená, že na zimu musí ze země (jinak by zmrzla) a dát do chladna, drobné cibulky se mohou zasypat pilinami nebo pískem, na jaře opět vysadit do země. |  |
 |
|
|
|