|
Příspěvky uživatele - 101.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak správně ořezat ibišek?, 6.3.2013 Moc děkuji za vysvětlení, vyzkouším tedy oboje a snad se mi něco podaří
hanka |  | Jak správně ořezat ibišek?, 5.3.2013 Děkuji za vysvětlenou, já nejsem žádný zahradník, že bych potřebovala odborné názvy, budu to brát jako fakt, a dobrou radu. Píšete, že už budete moct sázet, to znamená, že jste tedy ty "řízky" nechal zakořenit ve vodě a nedával je... celý příspěvek > |  |
|  | Jak správně ořezat ibišek?, 4.3.2013 Moc děkuji za radu, to zkrácení listů má nějaký význam...?
Hanka |  | Jak správně ořezat ibišek?, 3.3.2013 Můžu poprosit o radu, jak ho správně nařízkovat? Děkuji Hanka |  | Jak správně ořezat ibišek?, 3.3.2013 Moc děkuji za odpověď, moc mne pobavila . Tak já to zkusím - až po tu berušku... |  | Jak správně ořezat ibišek?, 3.3.2013  Prosím o radu, jak správně ořezat ibišek. Ibišek mi pravidelně kvete. Četla jsem, že by se měl teď řezat v únoru, kdy nekvete. Ale nevím, kde přesně ty výhonu můžu zaříznout. O kolik je mám zkrátit. Mám mu ustřihnout všechny ty konce s listy a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|