|
Příspěvky uživatele - 86.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ibišek, 20.1.2013  takhle krásně mi dnes poprvé vykvetl ibišek, mám z toho radost ;) máte taky ibišek, který právě kvete? podělte se o své úspěchy ;) |  | Jak správně zalévat pokojovky?, 13.1.2013 jasně, že způsob zalévání je důležitý, některé rostliny vyžadují i rosit.. ano fialky se zalévají do podmisky.. myslím, že všude (ať už v literatuře nebo na internetu) najdete doporučení jak se o vámi uvedené rostliny starat, hodně štěští;) |  |
|  | Maranta a její schnutí, 13.1.2013 co říkáte na můj úspěch?:) budu ráda když se i vy podělíte o ty své ;) |  | Africká fialka, 13.1.2013 já jsem zvolila metodu se sklenicí, kterou jsem umístila na okno ;) |  | Maranta a její schnutí, 13.1.2013  marantu se mi porařilo zachránit a dnes vypadá takto, všem děkuji za pomoc ;) |  | Africká fialka, 13.1.2013 a za jak cca dlouho list pustí kořínky? |  | Africká fialka, 12.1.2013 Zdravím ;) mám doma africkou fialku a teď se jí nějak přestalo dařit, již nekvete a některé listy jsou takové ochablé a měkké.. mám jí na stole, takže přímé slunce nehrozí, pečuji o ni pořád stejně a nikdy problém nebyl.. co s tím? ráda bych aby byla... celý příspěvek > |  | Maranta a její schnutí, 22.9.2012 ano, pokojovou teplotu kolem 20°C |  | Maranta a její schnutí, 22.9.2012  Zdravím, mám doma rostlinu Marantu, ale listy začínají hnědnout (viz foto), co s tím? co této rostlině můžu přebývat nebo naopak chybět? zemina je stále mokrá, jak má být, rosím i listy a rostlina stojí na světlém místě, avšak né na přímém slunci.... celý příspěvek > |  | Poradí mi někdo, jak se jmenuje tahle rostlina?, 27.8.2012  Zdravím, chtěla bych vědět, jak se jmenuje tahle pokojová rostlina? nějak se jí nedaří a tak bych ráda věděla co jí chybí. Přikládám fotografii a předem děkuji za odpovědi. |  |
|  |
 |
|
|
|