Příspěvky uživatele - 220.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Begonie a ochlazení, 24.9.2013
O víkendu se má značně ochladit, sice to nebudou teploty pod nulou ale mám starost o všechny balkónovky a hlavně begonie. Do jaké noční teploty vydrží venku v truhlíku pod nástřeškem?
Melounoviště 2013, 28.8.2013
Letos jsme si se sestrou nasadily melouny roubované a obyčejné.Jelikož vláhy bylo velice málo, úroda je hodně skromná. Za sazenici roubovaného melounu jsem dala 75,- Kč a vyrostl mi jeden jediný meloun o váze 7.5 kg, takže příště už žádný xperiment.... celý příspěvek >
Nevěsta hledá ženicha, 25.8.2013 Obsahuje fotku
Paní Marie, váš ženich taky letos hledá nevěstu? Rozinka
Gloxinie, 23.8.2013 Obsahuje fotku
Zkuste ji postříkat prostředkem na žravý hmyz. Taky je možné, že jste si to přinesla domů na tořivce. Taky jsem ji měla a vím, že je hodně náchylná na mšice a molice. Letos na výstavě jsem si koupila dvě hlízy gloxinie. Měly být dvoubarevné a nakonec... celý příspěvek >
Co je to za kaktus?, 20.8.2013 Obsahuje fotku
Letos se mi pochlubil květem ale nevím o jaký druh se jedná.
Napadená orchidej, 15.7.2013
Prosím o radu pro kamarádku. Všechny orchideje, které pěstuje jsou napadené bílými chomáčky a na dotek jsou lepkavé. Co to je za škůdce a jaký je nejlepší postřik na jejich záchranu. Děkuji Marta.
Orchideje opět kvetou, 24.6.2013 Obsahuje fotku
Měla jsem velký problém s puklicí na všech orchidejkách. Bylo to náročné se jich zbavit ale po víc jak roce mi opět kvetou a dělají radost. Jen nevím jak je upravit v květináči, aby se nevyvracely a rostly pěkně rovně. Asi budu potřebovat větší... celý příspěvek >
Muškáty chřadnou, 19.6.2013
Prosím o radu. Některé sazeničky popínavých muškátů mi začaly odcházet. Jsou jako by bez šťávy, uvadajíicí a pupeny též zasychají. Nevím čím to může být. Zalévám je poldle potřeby, takže nepřelévám.
Begonie hlíznatá, 11.6.2013
Ulomila se mi větvička begonie při přesazování a tak jsem ji dala na zkoušku do vody a k mému údivu jsem na ní po dvou měsících uviděla kořínky. Myslíte, že do konce sezony stihne vytvořit i hlízu nebo z toho nic nebude? Rozinka
Meruňka - hniloba, 31.5.2013
Prosím o radu. Máme několik let meruňku a v poslední době vždy když dozrává většina plodů začne hnít a je po úrodě a ostatní co zbydou nemají žádnou chuť. Určitě exituje postřik proti tomu ale nevím kdy se má toto oštření provést, jestli teď... celý příspěvek >
Dřevitá pivoňka - odnožení, 21.5.2013
Máte pravdu, pivoňky jsou noblesy. Máme plnokvětou růžovou dřevitou pivoňku už přes 35 let. Nikdy jsme ji nehnojili a přesto bohatě kvetla. Letos byla osypaná pupeny ale vypadá to, že všechany zaschly. Nevíte čím to bude? V kterém odobí je nejlepší... celý příspěvek >
Begonie - kroucení listů, 21.5.2013
Prosím o radu. Listy begonie se kroutí. Nikde jsem neobjevila mšice nebo jiné potvory. Čím to asi bude?
Hořec, 18.5.2013 Obsahuje fotku
Jaká půda a stanoviště je nejlepší pro hořec, aby se mu dařilo? Letos mi kvetl poprvé po čtyřech letech a měl jen dva květy. Asi nesnáší ostré sluníčko. Čím se přihnojuje? Díky. Rozinka 
Cibuloviny po odkvětu, 13.5.2013
Prosím o radu jak dlouho mám nechat stonek s listy v zemi od tulipánů, narcisů a hyacintů. Vím, že se na konci června vyrývají ze země a pak v září opět sází pro příští sezonu ale už teď to není moc hezká orasa když začínají uvadat. Uškodilo by to... celý příspěvek >
Durman, 14.4.2013
Já mám durmany přes zimu ve sklepě a skoro vůbec je nezalévám. Vloni mi přemrzly a už jsem si myslela, že je vyhodím. Na jaře jsem je začala zalévat a obrazily z kořene, takže bych ještě počkala. Zkuste ho dát ven a zalévat, myslím. že ožije. Durman... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika