|
Příspěvky uživatele - 76.175
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zkrácení bambusu, 3.7.2013 No, je to tahle rostlina. Nevím ale, jak ji mám řezat? hned u základu, nahoře, nebo kde?
|  | Zkrácení bambusu, 2.7.2013 Prosím, nikdo mi neumí poradit? |  |
|  | Změna tvaru listů fittonie, 18.6.2013  Dobrý den, je to už asi 2 roky co doma pěstuji fittonii, je z marketu. Nemůžu si stěžovat na její vitalitu, jen nevím, proč mi pořád nechce kvést. Má stále stejné podmínky, které jí očividně vyhovují, přez zimu má chladnější vzduch než přes léto...... celý příspěvek > |  | Zkrácení bambusu, 18.6.2013 Dobrý den, prosím vás moc o radu.
Koupila jsem si před pár lety takový ten okrasný bambus bez listů, se stočeným vrcholkem a dále uříznutý. Zasadila jsem ho do květináče, a dnes už je z něj obrovská rostlina, a já už přestávám mít místo, kam ho... celý příspěvek > |  |
|
|
|