|
Příspěvky uživatele - 48.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
novinka v pokojovkách, 8.3.2009 se omlouvam, ze az dnes ji vkladam... tak alespon telefonem jsem ji vyfotil... |  | Odrůda rajčete, 4.3.2009 i my mame radi tato rajcata... nejradsi mam green zebra-nejhezci a nejchutnejsi... |  |
|  | novinka v pokojovkách, 3.3.2009  no ona rostlina mirne voni po skorici... tudiz si myslim, ze skoricovnik to je, ale ne ten, co pouzivame v kuchyni... |  | Fíkovník, 2.3.2009 musite byt registrovan pak az sem vlozite prispevek-musi zde byt posledni ze vsech tak dole krome pripojit reakci budete mit i vlozit foto... tak vlozite... |  | Lilie - půda, 2.3.2009 moc diky za tuto odpoved, je tam vse, co ma byt... odruda pink heaven patri mezi LO hybridy |  | novinka v pokojovkách, 2.3.2009 podle lat.nazvu to bude skoricovnik... foto dam v patek vecer-az budu doma, urcite vyfotim |  | Jak probrat hvězdník, 26.2.2009 dat do nove zeme, tretina az polovina musi vycnivat, po presazeni dat do tepla, na svetlo a zalit, dalsi zalivka az po vyraseni listu... |  | Jaké cibulnaté vydrží v květináčích?, 26.2.2009 no nemyslim, ze by v kvetinaci nekvetly, ale prece jen např takove kaly v kvetinaci mi kvetly tak o 70%mene... a Hymenocalis jeste více..., navic hlizy a cibule se zvetsily a namnozily... |  | Jaké cibulnaté vydrží v květináčích?, 26.2.2009 ja mam nejradeji skupinu cibulovin, me zkusenosti jak naledujici... vsechny cibuloviny mi vice kvetly v volne pude nez v kvetinaci, doporucil bych zminenou Sprekelii a Euconus-chocholatici, rostly dobre v pude i kvetinaci, ostatni prece jen delali... celý příspěvek > |  | Jak zničit semena plevelů v půdě, 26.2.2009 pouzijete casoron, ten je na klicici plevele... |  |
|  | Amarylis, 26.2.2009 nebojte, casem vyrasi, zalezi na odrude... ale opravdu nebojte se |  | dělení hlíz jiřin, 22.2.2009 raselinou se zas tak nic nedeje, vylehci se zem, jen ta kyselost neni uplne optimalni... vsak snad letos to bude tak, jak ma byt... |  | Výsev rajčat, 22.2.2009 tudiz neco podobneho jako ja... take je davam nekam, kde je vice chladno, aspon se tak nevytahnou... |  | Výsev rajčat, 22.2.2009 vysevam rajcata zacatkem dubna v obyvaku, prepicham je tam... v dubnu je uz dost svetlo a navic koncem dubna uz je mnohdy i teplo a daji se dat nekam kde nemrzne a prikryt bilou tkaninou... vysevat je tak brzy je zbytecne... |  | Lilie - půda, 22.2.2009 pekny den, mel bych dotaz ohledne pH půdy, pestuji se orienpety, LO hybridy, AT hybridy stejne jako orientalni? A docetl jsem se, ze odruda Pink Heaven chce pridavek vapniku, ale pestuje se jako orientalni-ty ovsem nechteji vapnik, tak nevim, poradi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|