Příspěvky uživatele - 48.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
novinka v pokojovkách, 8.3.2009
se omlouvam, ze az dnes ji vkladam... tak alespon telefonem jsem ji vyfotil...
Odrůda rajčete, 4.3.2009
i my mame radi tato rajcata... nejradsi mam green zebra-nejhezci a nejchutnejsi...
novinka v pokojovkách, 3.3.2009 Obsahuje fotku
no ona rostlina mirne voni po skorici... tudiz si myslim, ze skoricovnik to je, ale ne ten, co pouzivame v kuchyni...
Fíkovník, 2.3.2009
musite byt registrovan pak az sem vlozite prispevek-musi zde byt posledni ze vsech tak dole krome pripojit reakci budete mit i vlozit foto... tak vlozite...
Lilie - půda, 2.3.2009
moc diky za tuto odpoved, je tam vse, co ma byt... odruda pink heaven patri mezi LO hybridy
novinka v pokojovkách, 2.3.2009
podle lat.nazvu to bude skoricovnik... foto dam v patek vecer-az budu doma, urcite vyfotim
Jak probrat hvězdník, 26.2.2009
dat do nove zeme, tretina az polovina musi vycnivat, po presazeni dat do tepla, na svetlo a zalit, dalsi zalivka az po vyraseni listu...
Jaké cibulnaté vydrží v květináčích?, 26.2.2009
no nemyslim, ze by v kvetinaci nekvetly, ale prece jen např takove kaly v kvetinaci mi kvetly tak o 70%mene... a Hymenocalis jeste více..., navic hlizy a cibule se zvetsily a namnozily...
Jaké cibulnaté vydrží v květináčích?, 26.2.2009
ja mam nejradeji skupinu cibulovin, me zkusenosti jak naledujici... vsechny cibuloviny mi vice kvetly v volne pude nez v kvetinaci, doporucil bych zminenou Sprekelii a Euconus-chocholatici, rostly dobre v pude i kvetinaci, ostatni prece jen delali... celý příspěvek >
Jak zničit semena plevelů v půdě, 26.2.2009
pouzijete casoron, ten je na klicici plevele...
Amarylis, 26.2.2009
nebojte, casem vyrasi, zalezi na odrude... ale opravdu nebojte se
dělení hlíz jiřin, 22.2.2009
raselinou se zas tak nic nedeje, vylehci se zem, jen ta kyselost neni uplne optimalni... vsak snad letos to bude tak, jak ma byt...
Výsev rajčat, 22.2.2009
tudiz neco podobneho jako ja... take je davam nekam, kde je vice chladno, aspon se tak nevytahnou...
Výsev rajčat, 22.2.2009
vysevam rajcata zacatkem dubna v obyvaku, prepicham je tam... v dubnu je uz dost svetlo a navic koncem dubna uz je mnohdy i teplo a daji se dat nekam kde nemrzne a prikryt bilou tkaninou... vysevat je tak brzy je zbytecne...
Lilie - půda, 22.2.2009
pekny den, mel bych dotaz ohledne pH půdy, pestuji se orienpety, LO hybridy, AT hybridy stejne jako orientalni? A docetl jsem se, ze odruda Pink Heaven chce pridavek vapniku, ale pestuje se jako orientalni-ty ovsem nechteji vapnik, tak nevim, poradi... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika