|
Novovyšlachteni križenec Duranzie a Bystrickej, 2.1.2014  Konečne som sa nakontaktoval na dvoch šlachtitelov ktory maju viac križencov sliviek ale iba tochto sa mi podarilo ziskat foto viem že je sladka, štavnataa ma zvlaštni tvar testy z nemecka su dobre uvidime ked ju dufam otestujem ja musim ziskat... celý příspěvek > |
 |
Vystava ovocia Žilina, 2.1.2014  Vystava v Belej sa konala 6.10.2013
|
 |
|
 |
Vystava ovocia Žilina, 2.1.2014  Našiel som stranku z vystavi Žiline a Belej pozrite ktore jablka a hrušky tam vyhrali.
|
 |
Nove odrody Sliviek, 1.1.2014  Nedalomi to musel som dat aspon obrazky sliviek ktore bi som rad mal na zahrade.
|
 |
Jabloň Goldstar a Aneta, 1.1.2014  Mat zaštepenich 250 odrod v jednom strome je niečo užasne teras som pozeral na jablon Galina vypada pekne dufam že aj chutovo je vyborna.
|
 |
Jabloň Goldstar a Aneta, 31.12.2013  Paul Bernet z Anglie ma na jednom strome naštepenich 250 druhov jabloni, po celich 24 rokov starostlivo štepil rozne odrody jabloni.
|
 |
Nove odrody Sliviek, 30.12.2013 Vela zahradkarov ma pluoty zasadene len je tam jeden problem opelenie ked nemaš druheho pluota nebude uroda, kamoš mi pisal skusenosti vdobe kvitnutia neišli na to ani včeli ani čmelaci, tak som si dal zahraničnu stranku tam včeličky tak lakaju že... celý příspěvek > |
 |
Hvězdné odrudy - rezistenti a žlutoplodé odrudy, 29.12.2013 Mate pravdu P.Z. |
 |
Hvězdné odrudy - rezistenti a žlutoplodé odrudy, 29.12.2013 Pane Vlastimile rad bi som vam dal aj širši komentar ale čo možem doplnit že tam bolo česke zastupenie z Lysic predstavovali jablka Admiral, Karneval,Red Topaz, Rozela na poslednich miestach skončili Florina, Topred,Sparjon medzi najsladšie... celý příspěvek > |
 |
Hvězdné odrudy - rezistenti a žlutoplodé odrudy, 29.12.2013 Plantex Vesele ma v skladoch vela ovocia dodavaju do škol pre deti vo svojej predajni predava ovocne štavi palenky aj Evelinu všetko jejich produkty žiadny dovoz cena za 1kg-50centov čiže 15sk. |
 |
|
 |
Hvězdné odrudy - rezistenti a žlutoplodé odrudy, 29.12.2013  Zhodnotenie degustacie jablk v Pieštanoch na prvom mieste bola zhodnotena nova rezistentna odroda Admiral na druhom mieste Red Jonaprince a na tretom Santane dalej Jonagored, Fuji,Pink Lady, Fuji Kiku 8 ja osobne som koštoval na vystave v Trenčine... celý příspěvek > |
 |
Nove odrody Sliviek, 27.12.2013  Pred mesiacom mi prišla stara odroda z Belgicka slivka Belle de Thuin dost sa podoba na tu predchadzajucu ale ide o inu odrodu som zvedavy čo z nej bude viac sa dočitate z foto.
|
 |
Nove odrody Sliviek, 27.12.2013  Na buduci rok bi mi mala zarodit slivka Thames Cross ktora mi bola poslana z Anglicka na fotke je napisana holandska stranka tam to maju ako genovu banku dočitate sa viac.
|
 |
Nove odrody Sliviek, 27.12.2013 Mate pravdu pane Petr kam to dat ja to už sadim za moj pozemek a kde se da testujem niektore odrody čo z nich bude, novinky nemeckych sliviek sa daju kupit len v nemecku zatial to ponuka iba jedna firma ktora ma kontak na vyskumak v Geisenheime. |
 |
Broskyno Marhula, 26.12.2013  Honeymoon Broskyno marhula je sladka a štavnata ma v sebe vonu broskyn a marhul odroda je samoopeliva, nadherne žlta.
|
 |