Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se jmenuje tato rostlina?, 31.3.2015
Také nevím.  Listy připomínají jasmín, ale jasmíny je mají více do špičky a navíc jediný červenavě kvetoucí jasmín má listy úplně jiné. Krom toho jasmín, pokud již vykvete, by měl určitě více než jeden květ. Murraya má listy střídavé a... celý příspěvek >
Identifikace rostliny, 28.3.2015
Mám ji na zahradě jako Lonicera fragrantissima.
Prosím o určení rostlin, 14.3.2015
S těmi keři není nutné letos na jaře něco provádět. Nechte je, jak jsou, během vegetačního období je snadno určíte a zhodnotíte jejich zdravotní stav a případný řez provedete příští rok.
Plastový sud na dešťovou vodu - životnost?, 22.2.2015
Mám 200 l zelený konický z OBI -  stále je prodávají ve stejném provedení - již 7. rok, orginální víko, úmělohmotnou pípu jsem hned první rok vyměnil za kovový kulový ventil, pod ním plastový podstavec, takže vodu napouštím přimo do konve, Stojí... celý příspěvek >
Naprostý začátečník - poradíte?, 22.2.2015
Já jsem začínal s "Moderní zahrada" od: Vladimíra Mölzera. Rok vydání 1977, bez barevnych obrázků, jen perokresby, ale 450 stran hutného textu. Od stromů až po zeleninu. Bible zahrádkáře. V antikvariátech ji mají kolem 200 Kč.
Prosím o identifikaci květiny, 19.2.2015
Knotovka červená - a je to trvalka.
Jaká kvetoucí trvalka do severovýchodního pokoje?, 18.2.2015
Celkem ideální místo pro Eucharis - líbenku.
Určení okrasné trávy, 10.2.2015
Také už mám těch trav plné zuby, prohlédl jsem snad každou travičku v Los Angeles a okolí. Nejpodobnější se mi jeví Muhlenbergia lindheimeri, ale jak píše pan Josef, není to úplně ono... Tak jsem jim napsal poníženou supliku o laskavé sdělení... celý příspěvek >
Pomoc s určením druhů kaktusů, 9.2.2015
Mohl, ale mnohem častěji se prodává běžná Espostoa lanata. Semenáčky bíle vlasatých espostojí jsou těžko rozeznatelné.
Pomoc s určením druhů kaktusů, 9.2.2015
Vlevo Mammillaria hahniana, urostřed rovněž Mammillaria, druh snad až podle květů, vpravo nějaký sloupovitý, asi Espostoa.
Prosím o určení sukulentu, 12.1.2015
Tak když neroste vzpřímeně a nedřevnatí, co třeba obyčejné Sedum reflexum - mírně vytažené nedostatkem světla? 
Prosím o určení sukulentu, 12.1.2015
Asi nějaký sukuletní starček Senecio, ale podobně rostoucích kytek se spousta...
Hoya kerri zežloutlá, zachráním ji?, 4.1.2015
Samostatné listy H. kerri, prodáváné pro svůj srdčitý tvar hlavně na Valetýna sice zakoření, ale nevytvoří nový vegeteční vrchol a tedy ani nerostou. Po kratší či delší době sežloutnou a uhynou stejně jako staré listy na normálně rostoucí... celý příspěvek >
Neznámý sběratelský kousek, poradíte?, 2.1.2015
Ta kytka podobná pachiře je Schefflera arboricola, ten opadaný sukulent některý z mnoha druhů rodu Bursera, v mladých palmičkách se nevyznám...
Neznámý sběratelský kousek, poradíte?, 1.1.2015
Xerosicyos pubescens? Chtělo by to fotku listů evet, květů.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika