|
Příspěvky uživatele - 225.162
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Průchodky do sudu, 14.5.2008 Zdravim, diky prepadum to jde vypustit sudy samostane, mezi nema mam bohuzel malo mista, jinak bych neuvazoval a ty ventily tam dal. Nakonec asi koupim Aqualogistik Schwimmbettmedium navrtal jsem cenu na 2000,- s dopravou, jeste cekam na... celý příspěvek > |  | Průchodky do sudu, 14.5.2008 kdyz ja mam misto prave v te byvale hospodarske budove, kde to skryju a nemam misto prave na to filtracni jezirko, taky by se mi vic libilo... |  |
|  | Průchodky do sudu, 14.5.2008 kartace a clonu 90cm mi prave ted u banata vyzvedava bratr, podivejte se na
http://www.teichfilter-filter.de/
psal jsem banatovi jetsli je schope dorovnat cenu, a do nemecka zda je mozne zaslani k nam a za kolik, cena je vic nez zajimava, tak... celý příspěvek > |  | Průchodky do sudu, 14.5.2008 Tak jsem zjistil o neco vice ...
www.koitec.de/
Pokud jsem to dobre pochopil, pisou tam, ze pri 100l filtru s Kaldness1 naplnenem z 65% se da zpracovat odpad az z 1,5kg krmeni a pro udrzeni v pohybu staci vzduchovani 40l/min
edit: ted jsem nasel... celý příspěvek > |  | Průchodky do sudu, 14.5.2008 Zrovna mezi Altmanem a Resunem se rozhoduju, co hovori proti Resunu (tlak i objem je u stejne kategorie podobny, Resun ma navic v cene i rozdelovac)? O jakem vykonu v l/h uvazujete, ono je treba se divat i na spotrebu, nerad bych to... celý příspěvek > |  | Průchodky do sudu, 13.5.2008  Ty trubky asi opravdu budou od dyky, ale ty pruchodky jsem v ceniku nenasel, ale maji je i v obi u tesneni a sifonu... |  | Průchodky do sudu, 13.5.2008 Diky za tip...
tim, ze prepady budou zhora (az na kaldness, ten o neco niz) , tak lze vypustit samostane kazdy sud, vyzkouseno, bohuzel uz jsem nemel vice prostoru, abych sudy dokazal dat dale od sebe, a mezi ne ventil, ale diky za... celý příspěvek > |  | Průchodky do sudu, 12.5.2008  Zdravim, trubky jsou 5/4 HT40, vnitrni prumer asi 37mm, ted mam cerpadlo cca 2600l/h, ktere ovsem vzhledem k vysce tlaci o neco mene, budu to jeste merit az dodelam cele rozvody trubek, sudy maji neco pres 800l tak jen zmerim cas a uvidim, v... celý příspěvek > |  | Průchodky do sudu, 12.5.2008 Sudy nemam venku na slunci, ale uvnitr v budove vedle jezirka, tak to snad neco vydrzi..., jeste me napadlo, kdyz se provadi montaz plastovych oken a zafoukavaji to montazni penou a nedelate hned fasadu, poradili mi tu zaschlou montazni penu... celý příspěvek > |  | Průchodky do sudu, 6.5.2008  u nas jsem to nesehnal, pouze na google, jen me prekvapila ta podoba...
http://www.google.cz/search?q=flocor+media&hl=cs&lr=&start=0&sa=N |  |
|  | Průchodky do sudu, 6.5.2008  Zdravim, prave resim naplne do filtru a narazil jsem na flocor, kdyz se na to podivam detailne, tak to je v podstate cesky husi krk o malem prumeru, nakrajeny na male valecky, videl jste to nekdo fyzicky, jestli to tak opravdu je? |  | Průchodky do sudu, 29.4.2008 jeste me napadlo, co kdybych to dno po usazeni sudu vyspadoval smerem k vypusti napriklad flexi lepidlem na obklady a po zaschnuti to natrel vodeodolnou barvou. Myslite, ze to bude bakteriim nebo rybam skodit.
PS: Voda se oteplila a koi se mi vcera... celý příspěvek > |  | Průchodky do sudu, 28.4.2008 Urcite poslu, pro pripadne zajemce, v jine diskusi mi jeste poradili třídílná šroubení. |  | A neplavou a neplavou, 25.4.2008 Tak ja mam potom otuzilce, mi letos jezdili pod ledem (hloubka 90cm) celou zimu... vypada to jako u nejak patraci akce na tv nova, pokud se nanajdou do x hodin, sance rapidne pada, rekl bych, ze pokud situ znas nedelate srandu, tak ta Vase uz je... celý příspěvek > |  | Průchodky do sudu, 25.4.2008 Zdravim, tak uz jsem sehnal nejake fitinky a 4cm trubku, jeste koupim tenky kotouc do rozbrusky a pujdu na to... |  |
 |
|
|
|