Příspěvky uživatele - 68.153

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Phalenopsis mini - přežije?, 9.3.2010
Já jsem o skořici slyšela a vyzkoušela. Nikdy víc. Spálila mi kořeny, ty silice ve skořici obsažené asi rostlině neudělaly dobře. Slyšela jsem i o drceném endiaronu a dalších možnostech. Pozitivní zkušenosti mám s dřevěným uhlím, takže u něj zůstanu... celý příspěvek >
Phalenopsis mini - přežije?, 9.3.2010
Jitko, může se stát, že při přesazení zjistíte, že jsou kořeny částečně uhnilé. Všechno špatné doporučuju ostříhat, jinak bude hniloba pokračovat dál. Pokud byste tento zásah musela provést, doporučuju i ustříhnout kvění stvol. Vím, že je to lidem... celý příspěvek >
Phalenopsis mini - přežije?, 9.3.2010 Obsahuje fotku
Jestliže jste přišla doma na to, že je rostlina poničená prodavačkou, měla jste jít kytku vrátit. Ale to už teď nenapravíte. Pokud jde o poškozené listy, to rostlina přežije, pokud bude v dobré kondici. Rozhodně bych rány na listech zasypala prachem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika