|
Příspěvky uživatele - 225.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Phaleonopsis - uschl stonek, 10.3.2010 Je možné, že se jí prostě "nelíbí" umístění, většinou chtějí hodně světla (ale ne přímé slunce), ale.. Také se mi stalo, že jsem si přinesla kvetoucí orchid a během pár týdnů mi květy odešly, nikdy není jisté, jak dlouho to už kvetlo v tom... celý příspěvek > |  | Phalenopsis mini - přežije?, 9.3.2010 Moc děkuji, substrát už mám doma, jen se musí prohřát a kelímek od jogurtu také bude, občas kupujeme v těch průhledných :
Jen se ještě zeptám, když má kus kořene špatný a kus dobrý, mám ustřihnout celý nebo jen tu špatnou část? |  |
|  | Phalenopsis mini - přežije?, 9.3.2010 Mnohokrát děkuji za rady. Ty piliny mi také přišly divné a voda se v nich skutečně pořád drží.. takže to určitě přesadím.. Doufám, že to chudinka rozdýchá. :) Snad jí přesazení pomůže a dorozkevete ta hromádka poupat, co na ní jsou... Vrátit jí možné... celý příspěvek > |  | Phalenopsis mini - přežije?, 8.3.2010 Dobrý den, poradíte mi někdo?
Dostala jsem phalenopsis, je to miniatura - má malinký květníček o průměru kolem 5 cm, který je z části nacpaný pilinami a zbytek je mech, který je tak rozrostlý, že květník deformuje do neuvěřitelných tvarů.. Navíc je... celý příspěvek > |  | Houby v trávníku, 18.11.2009 Děkuji za Vaši reakci a radu. Já to dělám také tak, že houby systematicky sbírám a to už asi pět let, bohužel je jich čím dál tím víc a tento rok zvláště. Teď už sběr nestíhám. A jinak musím říct, že houby jedlé nejsou a trávníku se v jejich výskytu... celý příspěvek > |  | Houby v trávníku, 18.11.2009 Já mám stejný problém, jen těch hub mám v trávníku obrovské množství a různé druhy. Může mi prosím někdo poradit? Moc děkuji |  |
 |
|
|
|