|
Špatny amarilis, 1.3.2012 Do vody bych ji asi nedávala. To vám podpoří uhnití. |
 |
Špatny amarilis, 1.3.2012 Zkuste postříkat cibulku previcurem, je to likvidátor půdních a listových chorob. |
 |
|
 |
Výsev rajčat, 29.2.2012 Není brzo. Každej sází tak jak mu to vyhovuje. |
 |
Treba tento muskat ostrihat?, 29.2.2012 Všichni říkají sestříhat, ale já bych to nedělala. Vloni jsem to udělala, ale odešly mi, takže taky nestříhám. Radši. |
 |
Verbeny, 28.2.2012 Děkuju za odpověď. :-) Pokud se zadaří zkusím je dát do země podle vaší rady. |
 |
Lignohumát, 28.2.2012 Lignohumát je dobrá věc. Rostliny mají lepší kořenový systém. Používám ho jen při předpěstování sazenic doma a jsou takový silný. |
 |
Převislá slunečnice, 28.2.2012 Jdou sehnat i semínka? |
 |
Verbeny, 28.2.2012 Pěstovali jste někdo verbenu ze semínek? Vyrostly mě dvě rostlinky z moc moc semínek, jsem vděčná i za ne, ale nevím co teď dál. Prosím prosím o radu. |
 |
Černooká Zuzana, 28.2.2012 Máte ji moc krásnou. Mě Zuzka nejde skoro vůbec pěstovat. A tolik se mi líbí. Letos to zkouším zas. |
 |
Papriky - klíčivost semen, 28.2.2012 Letos mi to taky nějak neklíčí. Sotva 25 % úspěšnost. |
 |
|
 |
Maliny, ostružiny a borůvky mi rostou pokoji, 28.2.2012 Jů to budete mít dobrý. Ovoce přímo v bytě. Taky bych nevěděla co s tím. |
 |