|
Příspěvky uživatele - 58.58
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lípa - padající suché listy, 31.5.2017  Dobrý den, máme na zahradě hodně starou lípu, vysokou cca 15m, které teď začali silně opadávat listy. Vypadá to, že jsou něčím napadené, jsou jakoby částečně suché/okousané. Vždy v této době má tak hustou korunu, že přes ní není vidět a teď je celý... celý příspěvek > |  | Mladé višni opadávají listy, 18.9.2012  Dobrý den, neví prosím vásněkdo, co je to za chorobu?2 roky stará, měla 2 květy a na konci léta vždy opadají listy.Ani se během roku moc nerozrůstá.Děkuji Kovařík |  |
|  | Živý plot, 25.8.2011 Dostala jsem dobrý tip na živý plot od botaničky - nejlepší je hlohyně šarlatová, pokud chceme vysoký a neproniknutelný plot. Hlohyně má trny, nic jí nepronikne, a navíc plody, které jsou jedlé. Dá se tvarovat, ale může se nechat růst i volně. Další... celý příspěvek > |  | Zasychání listů - pokojový jasmín, 9.3.2009 Takése mi tohle děje. Je obsypaný květy, nechtěla jsem ho přesazovat, ale musím. Umí někdo poradit? Stojí u ukna, které neotevíráme, v domku máme spíše sušší vzduch. |  |
 |
|
|
|