|
Příspěvky uživatele - 243.170
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černání a následné uhynutí včech rostlin v bytě, 24.5.2013  Ještě pikládám fotku té palmy, spíš toho, co z ní zbylo:(
Ten prostredni listek je zelený, ostatní již skoro suché... |  | Černání a následné uhynutí včech rostlin v bytě, 24.5.2013 Bohužel nic nového v bytě není. Jen v kuchyni se kolem oken udělala přes zimu plíseň. můžete mít vliv na kytky? |  |
|  | Černání a následné uhynutí včech rostlin v bytě, 24.5.2013  Děkuji za reakci.
U nás doma zalévám kytky pouze já, ostatní si jich nevšímají. Větráme každý večer před spaním a když bylo teď krátce teplo, měla jsem okna otevřená celé odpoledne, ovšem bez průvanu. Nový nábytek jsme nekupovali.To asi taky... celý příspěvek > |  | Černání a následné uhynutí včech rostlin v bytě, 4.5.2013  Mám velký problém. Je to cca 2-3 měsíce kdy z počátku zčernaly a následně uschly listy na všech kytkách. Usychaly od nejmladších lístků (některé ani nestačily vyrůst). Zálivku jsem neměnila ani je ničím nehnojila. Palmu, kterou mám již 20 let to... celý příspěvek > |  |
|
|
|