|
Příspěvky uživatele - 167.89
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zmrznutie Bobkovišne lekárskej, je to trvale poskodenie?, 2.5.2016 Keříky jsou spálené od mrazu, zatím je nechte, zalévejte a až obrazí tak to co nebude obrážet tak ustřihněte, bobkovišeň je nejen náchylná na zimní sluníčko ale nemá též ráda studené zimní větry a tak je lepší ji dávat na nějakou závětrnou stranu a... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel?, 2.5.2016 Připojuji také svůj názor, ono je rozdíl v tom, jestli včely létají pouze opylovat stromky nebo je máte usídlené někde v domě nebo na chatě, měli jsme včely na chatě usídlené několik let, každým rokem se pravidelně vracely, nechtěla jsem je úplně... celý příspěvek > |  |
|  | Zalepení plastového korpusu, 24.4.2016 Mám dotaz zda by někdo nevěděl čím zalepit plastový korpus na jezírko, v ohybu praskl a uniká ni tudy voda.Děkuji Váchová |  | Nemoc listů rhododendronu, 11.4.2016 Bude to nějaká plíseň ale i rododendron potřebuje slunce i když ne prutké, ten Váš už nezachráníte, protože rododendron na starém dřevě velmi nerad obrůstá, a proto bude nejlepší koupit nový.Jarka |  | Co zasadit k tomuto plotu?, 16.2.2016 Souhlasím s paní Lídou, stávající stromky se rozrostou a budete mít problém se světlem, bude lepší to odlehčit nějakou popínavkou.Jarka |  | Bobkovišeň a choroby?, 16.2.2016 Chránit před zimním sluncem.J |  | Dekorace - trpaslíci a jiní, 12.1.2016 Skutečně nádhera.Jarka |  | Problém s divočáky, 16.11.2015 Letos najaře moji zahradu navštívila divoká prasata a dost poničila trávník a to samé se mi stalo i nyní, oplocení není možné a ani ho nechci, chci se zeptat zda někdo nemá zkušenosti s pachovými ohradníky a zda opravdu fungují tak dobře a jaký typ... celý příspěvek > |  | Zazimování růží, 3.11.2015 Růže už můžete přikrýt a mečíky a jiřiny už mají být vyndané hned po prvních přízemních mrazících.Jarka |  | Přežije Pelargonie mráz?, 3.11.2015 Přežijou a s tím zalévání pozor aby neuhnily.Jarka |  |
|  |
 |
|
|
|