|
Příspěvky uživatele - 110.132
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 1.12.2016 prebehol som viac zdrojov odbornej literatury. Vsade sa zhoduju ze na tento patogen zabera bacillus, produkt zvany Serenade ale asi u nas nie je. Ten isty organizmus by mal byt sucastou prostriedku zvaneho Ibefungin
|  | Biologická ochrana rajčat proti plísni, 1.12.2016 K vasim otazkam. Nie su to moje mikroorganizmy. Ak chcete zdroj informacii proti plisni bramborove, tak si skuste nejaky najst. Ja som hladal asi minutu a nasiel som toto.
je to sice o zemiakoch, ale celkom pekna porovnavacia studia. Hovori o... celý příspěvek > |  |
|  | Užití slámy, 1.12.2016 aj jahody sa pestuju na slame |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 23.8.2008 Môj názor je iný kôli tomu že som zabudol nenapísať na 3/8 reťaz oregon 5,5mm pilník, ináč všetko platí tak ako som napísal pre všetky bežné reťaze.
Jani |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 23.8.2008 S tým pilníkom je to tak-
každá reťaz má dané aký pilník sa má používať na brúsenie.Tu vôbec neide o to či sa brúsi ľahko, ťažko alebo stredne.Reťaz má optimálny tvar zuba a ten sa dá dodržať iba použitím primeraného pilníka.Tie keci o... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|