|
Příspěvky uživatele - 33.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ovocné stromy u pole, 6.12.2016 Děkuji za naději. EM |  | Pole, 6.12.2016 Dálnice, supermarkety ani nic jiného se tam určitě stavět nebude. Od vesnice to je také dost daleko. prodat se nechystám, ale zajímají mě příčiny. |  |
|  | Ovocné stromy u pole, 6.12.2016 Ano, pole je pronajaté. Ale k místu není přístup - dá se jít jen přes pole nebo několik km lesem a přes potok, původní polní cesta je zrušená. Takže není možnost rozumného obdělávání. Ochrana proti zvěři by možná byla, ale co tráva a jak... celý příspěvek > |  | Pole, 6.12.2016 Vlasním asi 1,5 ha polí - po malých kouscích, bez přístupu. Už několik let mi chodí nabídky na prodej z nejrůznějších míst. Jaký je zámět těchto spekulanntů? EM |  | Ovocné stromy u pole, 6.12.2016 Jaký je Váš názor na sázení ovocných stromů na mezi u pole? Zlikvidují je postřiky, nebo mají šanci? Zasadila jsem 2 odkopky a váhám zda pokračovat. Sázet dál od pole nejde, protože tam sekají silničáři, blízko jsou nějaké polešvestky ale i... celý příspěvek > |  | Jesenno - zimné práce, 6.12.2016 Ještě dodatek - listí bylo hrabáno vzhledem k režimu užívání chalupy a zlepšení bylo velké. hrabání nezabere moc času. Druhou zahradu mám u listnatého lesa a tam bukové listí přibývá až do jara. Pokud se nehrabe zadusí většinu rostlin a zůstanou jen... celý příspěvek > |  | Jesenno - zimné práce, 6.12.2016 Padané a mumifikované plody byly odstraňovány vždy. drobný prořez byl vždy a větší není ani teď. Hnojím až v posledních 3 letech, dávno po zlepšení. Změna byla opravdu jen v hrabání listí.
EM |  | Jesenno - zimné práce, 6.12.2016 Možná, že je rozdíl mezi opečovávanými stromky a běžnými. S hrabáním mám obrácené zkušenosti - v minulosti se u nás nehrabalo - na podzim se tam nejezdilo. Pak jsem začala hrabat a kvalita jablek se zlepšila. Obdobně i na zděděné zahradě byla... celý příspěvek > |  | Špatně zaštípnuté rajčata, 15.6.2015 Pane PP, nenechte otrávit. Zvednu Vám náladu, když Vám napíšu, že Vaše příspěvky velice ráda čtu a to jakmile uvidím, že jsou od Vás a to i když dotyčné téma vůbec původně nebylo předmětem mého zájmu? Jestli ano, jsem ráda, patříte tady k nejlepším... celý příspěvek > |  | Kohout a co teď?, 15.6.2015 Kohout má těch slepiček celkem 9, čtyři jsou starší, z nichž jedna ty mladé loni v létě vyseděla. Otec mého kohouta (od sousedů) šel na pekáč právě proto, že to s ním dál nešlo jak byl zlý a právě v té době můj kohoutek začal nasedat na slepice.... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|