Příspěvky uživatele - 46.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámý strom, 13.10.2017
To určitě. :D Toto je Viburnum (Kalina).
Rhododendron - škůdce?, 5.12.2016
Na ty lalokonsce jedině ty hlístice. Mám s nimi pozitivní zkušenost. Aplikace jednoduchá, ale nekupujte si toho moc. Dost se to ředí. Bude Vám stačit ta nejmenší dávka. Stačí aplikovat na jaře. Pak je ale potřeba udržovat pod rostlinami vlhko,... celý příspěvek >
Thuje vs. roundup, 6.5.2016
Pořiďte si krytku na roztřikovač ať Vám to nelétá okolo a nejlépe večer či ráno v bezvětří. Pokud je tráva už vyšší tak šmiknout sekačkou či vyžnout srpkem, abyste mohl jet krytkou až při zemi. Jak už tady někdo poznamenal, zůstavají v půdě semena,... celý příspěvek >
Trkající beran, 27.8.2015
Mám dotaz - máme petiměsíčního berana ovce quessantské, začal to na nás zkoušet s trkáním, zatím jsem to ignorovala. Z různých příspěvků jsem pochopila, že se s tím už dá těžko něco udělat, jedině mu ukázat, kdo je ve stádě pánem. Je malý, takže by... celý příspěvek >
Co to mám na palicích česneku?, 30.7.2015
Přirozené vegetativní dělení rostliny. Jsou to tzv. dceriřnné cibulky. Z nich vyrostou nové rostliny, podobně jako z pacibulek u našich paličáků. Mimochodem, jakoupak má chuť? Vsadil bych se, že nic moc.
Rakytník - jaké velikosti dorůstá, 20.4.2014
Přiznám se, že jsem to nikdy nezkoušel.Běžně se odrůdy množí řízkováním což však není nic snadného. Musí být zvolená optimální technologie, abyte donutil řízek pustit nějaký ten kalus a paknesmíte porušit kořeny čerstvých řízků při přesazování.
Rakytník - jaké velikosti dorůstá, 20.4.2014
Každoroční stříhání se jim moc nelíbí.Je třeba to dělat s citem.Větvičky maximálně do průměru 1-1,5cm.
Rakytník - jaké velikosti dorůstá, 20.4.2014
Mohu se zeptat o jakou zakrslou odrůdu se jedná? Rakytníky se nevyvrací ani náhodou. Přidávám to, že nesnáší zamokřené půdy a rovněž se velice problematicky vyrovnává s přílišným zasolením půdy.
Rakytník - jaké velikosti dorůstá, 20.4.2014
Rakyníky vytváří velice rozsáhlý kořenový systém. Kořeny rostou mnohem více než nadzemní část.Právě díky tomu, krom hlízkových bakterií, si vždy něco najde i v chudších půdách. Máme 40ti leté keře(jak samice tak samce).Obě pohlaví mají výšku cca 4m.
Netřesk, 16.4.2014
Znáte někdo určité látky (jedy) které netřesky obsahují? Předem dík za odpověd Janák
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika