Příspěvky uživatele - 52.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rhododendron - škůdce?, 4.12.2016
Tak to jste mě moc nepotěšil, doufala jsem, že to nakonec nebude on. Ale moc děkuji za radu!
Rhododendron - škůdce?, 3.12.2016 Obsahuje fotku
Prosím o radu, listy našeho rhododendronu byly napadeny nejspíš píďalkou nebo je to Lalokonosec rýhovaný? Prosím o radu, co je to za škůdce příp. jakou zvolit účinnou ochranu. Děkuji.
Jak zakomponovat do okrasné zahrady kamenné sloupky, 19.8.2016
Moc děkuji za tipy, pro posledního přispěvatele mám zprávu - naše zahrada má 2500 m2, jak rovinatého, tak svažitého pozemku, takže prostoru pro realici je opravdu hodně. Přeji Vám pro příště více inspirativních příspěvků a rad.
Jak zakomponovat do okrasné zahrady kamenné sloupky, 18.8.2016
Máme na zahradě asi 10 ks 2,5 m kamenných sloupků (z bývalého plotu) a je mi líto je prodat dál a leží nám tu nevyužity. Měl by někdo nápad, jak je využít v okrasné zahradě? Děkuji za tipy.
Zakrslé jehličnany do kamenného koryta, 13.8.2016
Dobrý den, chtěla bych osadit asi 2,5 m dlouhé koryto vřesy a zakrslými jehličnany. Doporučíte mi nějaké vhodné, hlavně nízké a košaté. Děkuji.
Jahody - sláma nebo textilie?, 8.8.2016
Ještě je jedna možnost - dát kolem jahod chmour - bodličí z lesa. Kyselost jahodám nevadí a zamezí se částečné prorůstání plevele. Za mě ale vede po zkušenostech textilie - udržuje i optimální vlhkost.
Víceleté bylinky, 5.8.2016
Moc děkuji. Řeřicha setá asi jak název vypovídá se musí vysévat každoročně a lichořeřišnice taky? Snáší se estragon s ostatními bylinkami, někde jsem četla, že spíš ne.
Víceleté bylinky, 5.8.2016
Dobrý den, zakládáme bylinkovou zahrádku - spirálu. Máte někdo zkušenosti, jestli se např. měsíček lékařský, heřmánek si koriandr vysemení sám a roste příští rok? Co je nutné každoročně zasít? Předpokládám že bazalku a majoránku?
Co děláme špatně aneb špatně kvetoucí hortenzie, 4.8.2016
Moc děkuji, máte asi pravdu - koukala jsem na fotky na netu a vypadá to tak .
Co děláme špatně aneb špatně kvetoucí hortenzie, 4.8.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu - máme již 5. rokem zasazené 4 hortenzie a nedělají typické květenství viz. foto. Dopoledne jsou ve stínu, odpoledne na ně svítí slunce. Každý rok velmi pozdě začínají obrůstat výhony. Nevíme, co jim vadí. Díky za všechny... celý příspěvek >
Jaké trvalky pěstovat, 1.8.2016
Děkuji všem!
Jaké trvalky pěstovat, 31.7.2016
Děkuji za seznam, mrknu na to . Asi nejlepší bude něco koupit a zasadit - časem uvidíme, jak to bude vypadat popř. přesazovat.
Jaké trvalky pěstovat, 31.7.2016
Wau, nemám slov , moc děkuji za inspiraci !
Jaké trvalky pěstovat, 31.7.2016
Děkuji za reakci, ale popravdě jste mi moc nepomohla , potřebovala bych nějaké tipy na ty téměř "bezúdržbové" a kombinace.
Jaké trvalky pěstovat, 31.7.2016
Prosím o doporučení jaké trvalky pěstovat na slunném stanovišti, podotýkám že jsem úplný laik a amatér. Prosím i o vhodnou kombinaci trvalek (barva, výška). Moc děkuji a tipy.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika