|
Příspěvky uživatele - 121.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 23.4.2008 Ten test v MF jsem také četl, protože jsem sekačku také vybíral, i když v té době už jsem měl objednanou Stigu Turbo 53 S. Že je to inzerce mi došlo, jakmile jsem viděl, že testu se účastní a vítězí v něm i Mountfieldová sekačka.... celý příspěvek > |  | Stiga Turbo 53S nebo Al-ko 520 BRH, 20.3.2008 Tak ta Husqvarna R 53 SV má pohon na přední, tak to nechci. Zajímavá je ale Husqvarna R 152 SV (nebo SVH s Hodnou) - proměnná rychlost a hlavně možnost zastavení nože bez vypínání motoru - na přejíždění v členitějším terénu to je myslím si super. Ale... celý příspěvek > |  |
|  | Stiga Turbo 53S nebo Al-ko 520 BRH, 17.3.2008 Ještě jsem ke svému výběru přiřadil Husqvarna R 53 SV, ale na tu jsem žádné reakce nenašel, takže zatím asi zůstávám spíš u těch prvních dvou.
Asi bude rozhodovat dostupnost a cena, i když i ta je téměř stejná. |  | Stiga Turbo 53S nebo Al-ko 520 BRH, 11.3.2008 Díky za reakce!
Ještě jsem tady v nějakém příspěvku četl, že Stiga (netýkalo se to přímo tohoto modelu) nemá možnost nastavení výšky rukojeti, jsem vysoký, tak bych s tím nerad měl problémy. Ale každopádně si to omrknu naživo. |  | Stiga Turbo 53S nebo Al-ko 520 BRH, 11.3.2008 Už jsem byl víceméně pro Stigu rozhodnutý, pak jsem objevil tu Al-ko a tam mě lákají ty velký zadní kola. Cca polovinu zahrady budu využívat, tj. udržovat pravidelně, sbírat trávu do koše a druhou polovinu budu sekat méně, tj. budu sekat vyšší trávu... celý příspěvek > |  | Stiga Turbo 53S nebo Al-ko 520 BRH, 11.3.2008 Zdravím všechny, můžete mi někdo poradit, kterou z těchto dvou vybrat?
- pozemek cca 1800m2. Doporučená cena u obou je 15.000,-, stejný motor, stejný záběr. Sekačku Al-ko jsem naživo sice neviděl, ale podle dostupných info výhody Al-ko: velká... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|