Příspěvky uživatele - 14.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Princ Albert, 1.4.2014
Tak dobrá, asi to tak bude. Přijde mi ale podivné přejmenovávat jablko, které se jmenuje po Albrechtovi Pruském na Albertovo. Princ Albert je historicky jiná postava, po které se jmenuje jiné jablko. Lane's Prince Albert apple V.
Australsky rozmar prirody, 31.3.2014
Držel bych se zavedeného názvu Sternapi. Je to hodně starý kultivar. V.
Jaký je to strom?, 29.3.2014
Ano, škump je mnoho druhů, ale 99% pěstovaných v zahradách je škumpa orobincová.  Kořenové výmladky vytváří spolehlivě. V.
Princ Albert, 29.3.2014
Prince Alberta neznám. Neslyšel jsem, že by ho někdy někdo na našem území pěstoval. Obecně mi ale staré anglické sorty chutnají. Vy ho máte vysazeného? Zato je ve starých výsadbách poměrně dost rozšířený Princ Albrecht. Ten by nestačil? V.
Odrůda Míšeňské, 24.3.2014
No právě, pokud vyloučím vzhlednější (větší) odrůdy, budu porovnávat Panenské a Míšeňské. Jsou to běžné drobnoplodé odrůdy, kterých byl na venkově nadbytek.  Míšeňské se prodávalo nejdráž za 50h. Panenské za 80h. Panenské má v každém měcící... celý příspěvek >
Problém pri skladovaní Granny Smith, 22.3.2014
Jo, tak v tom se shodnem. Nechtěl jsem se vytahovat, ale uznávám, že jsem to špatně podal. V.
Chtěl radu, tak ji dostal. Co jste poradil vy Wendy?  G. S tímto problémem trpí a Ulo skladování s O2 pod 1,5% tento problém řeší. To jen pro pochopení proč G.S. v obchodě tímto většinou netrpí. Je to podobné jako když někdo v únoru vytáhne ze... celý příspěvek >
Nikdo se nemá k odpovědi, tak to téma načnu. Toto poškození se anglicky nazívá SCALD. Dejte si do vyhledavače spojení Scald Granny Smith a vyjede vám to mnoho článků. G. S. tim docela dost trpí. Pokud sklízíte nevyzrálé plody a je sucho jsou problémy... celý příspěvek >
Zákrsek Denar - jak řezat, 20.3.2014
Nebyl bych tak razantní Vypadá to, že stromek přirůstá a ve spodní části je cca 5 větví. Není to z fotky uplně jasné.. K stromku bych píchnul bambus, terminál vyvázal, lehce zakrátil a odstranil konkurent. Větvyčky v základu koruny bych vyvázal a... celý příspěvek >
Odrůda Míšeňské, 20.3.2014
Ano, tak nějak to pan Burian myslel. Jen tou uspěchanou (konzumní) dobou bylo období, které nastalo po průmyslové revoluci. K likvidaci starých štěpnic také přispěl rozvoj cukrovarnictví. Do té doby se dovážel třtinový cukr... No a zdravý růst si... celý příspěvek >
Odrůda Míšeňské, 19.3.2014
Palo, jezujtu Balbína cituje spousta lidí. Jeho okřídlenou větu o Bergamotkách a Míšeňských jsem naposled slyšel z úst předsedy OÚ Martina Ludvíka na posledních Ovocnářských dnech. Tyto staré informace se dobře citují. To ale nepotvrzuje jejich... celý příspěvek >
Odrůda Míšeňské, 19.3.2014 Obsahuje fotku
6
5.
4.
3.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz