Příspěvky uživatele - 14.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká organická hnojiva používat?, 7.11.2014
Nevím v jaké jste lokalitě, ale u nás je potřeba sady spíš vápnit než okyselovat. V.
Jaká organická hnojiva používat?, 7.11.2014
Tekuté hnojivo přechází hned do půdního roztoku. Mělo by být využito dříve, než se vyplaví.. Močůvku můžete nalít na pole na rozmulčovanou slámu a zaorat. Podpoříte tak její rozklad. Na list bych mikrobiálně bohatá organická hnojiva nedával. Je... celý příspěvek >
Biozahrada?, 7.11.2014
Možná se na tom kameni vyhřívá ještěrka, nebo ho osidlují organismy, které by v trávníku neměly šanci. I hrábě by poskytly dočasné útočiště organismům, kteří by je časem zkonzumovali. V.
Biozahrada?, 6.11.2014
Co si přečíst něco o ekologické etice. Zjistíte, že antropocentrismus není jediným názorm na svět kolem nás. V.
Třešeň Kordia opylování, 6.11.2014
Pěkná tabulka. Ani jsem nevěděl, že už je tolik samosprašných třešní. Proč ale opylovat samosprašnou třešní?
Biozahrada?, 6.11.2014
Zkuste vymyslet alespoň 10 v přírodě zbytečných věcí. V.
Vice druhu rajcat vedle sebe - nechtene krizeni?, 4.11.2014
O původní odrůdu nejde. Většinou si ponecháváme semínka nedostupných odrůd, které bývají často F1. Třeba Tomatoberry. Já jsem nic neizoloval. Vyrostly mi rostlinky mající cca 90% znaků Tomatoberry. Už semenáčky byly nezaměnitelné s jinou sortou.... celý příspěvek >
Jehličnany do zamokřené půdy?, 2.11.2014
Myslím, že borovice podceňujete. V trvalém zamokření roste P.x pseudopumilio. Blatka by měla snést vyšší hladinu spodní vody. Otázka je jestli seženete vhodný ekotyp. Blatka bývá v zahradnictvích často zaměňována s borovicí pyrenejskou. Možná i... celý příspěvek >
Jehličnany do zamokřené půdy?, 1.11.2014
Pinus x pseudopumilio. V
Opět změna podmínek kácení, 1.11.2014
Ještě by mě zajímala úřední definice ovocné dřeviny. V.
Prodej ovocných stromků, 1.11.2014
Nejistý zdravotní stav a nejasně značené podnože (zejména u cac materiálu). Používání nevhodných kombinací podnož x odrůda (neselektovaný myrobalán, Juglans nigra ap.) Zamoření školkařské půdy chorobami a škůdci (nedostatek volné panenské... celý příspěvek >
Pravokořenné stromy, 31.10.2014
Permakultura je hodně široký pojem, který má s řezáním či neřezáním málo společného. Zahradnictví má podobně jako výživa a medicína mnoho alternativních odnoží, které se řídí "duchovnem". V. 
Nevíte, kde narazit na Moravě na mišpule?, 30.10.2014
Jednu ohromnou jsem viděl v Kunštátě pod zámkem. V.
Nedostatek polokmenů v nabídce ovocných stromů, 25.10.2014
V Jaroměři ale zase naprosto ignorují středně vzrůstné podnože.  Mají J-TE-E a pak až A2. Takže kdo chce zákrsek, nebo čtvrtkmen na středně bujné podnoži má smůlu. V.
Nedostatek polokmenů v nabídce ovocných stromů, 23.10.2014
Můžete tuto Informaci něčím podložit? Je jasné, že v noci se něco prodýchá a přes den vytvoří, ale že by to bylo tak významné se mi nechce věřit. V.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika