|
Příspěvky uživatele - 42.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Náhrada kupovanej rašeliny pre čučoriedky, 30.11.2016 Dobrý den. Chcel by som vysadit doma cucoriedky spôsobom, vykopat jamu 50 cm do hlbky a 70 cm na sírku a na dlzku podla potreby, asi 6 metrov /co uz aj mám/. A vychádza mi tam zopar kubikov raseliny, ktoru by nebolo prave najlacnejsie kupovat. Tak ma... celý příspěvek > |  | Zrezanie jasenov, 27.11.2016  b |  |
|  | Zrezanie jasenov, 27.11.2016  a |  | Zrezanie jasenov, 27.11.2016  video sa mi nepodarilo pridat, tak aspom takto |  | Zrezanie jasenov, 27.11.2016 stromy uz su zrezane, vdaka za vsetky reakcie, za pomoci tazkej techniky-velkeho traktora s navijakom a dvoma takmer profi pilcikmi-mojimi svagrami sa to podarilo chvalaBohu bez zranenia, a stromi boli zhruba s priemerom 60 cm a vyskou asi 30... celý příspěvek > |  |
|
|
|