Příspěvky uživatele - 96.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stiga estate 3084 HST - motor BS žere olej, 1.6.2016
A nebude to tím, že má to rádoby bezpečnostní vylepšení kdy se při sečení musí mačkat tlačítko? Ještě že ho nemám musel bych ho vypojit.
Stiga Estate 3084 H, 22.5.2016
Konkrétní rozměry a kde objednat se tedy tady asi nedozvíme. Děkujeme.
MTD DL 92 H - sečení při couvání, 2.5.2016
Mám taky stigu, když sesedám, zajistím brzdu takže neni nutno nic odpojovat a motor běží.
Zahradní traktor - rozprostření posečené trávy - deflektor, 28.2.2016
Ano, ale tady je to o rozprostření posečené trávy. Origo deflektor stál na Stigu 1500 a jsem spokojen, tráva je na zemi ne u sousedů, na budovách a stromech v okolí.
Výběr pily pro začátečníka - 7000+ Kč, 1.1.2016
Ty jejich kladné recenze berte s rezervou, jsou zavádějící, jste asi už nahlodán, přeji dobrý výběr.
Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 20.12.2015
Škoda špalků ty patří do kotle, cestáři, lesáci ekologicky likvidují pneumatiky, mám 4 gumy a zítra na to jdu taky
Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 16.12.2015
Kolega nakupoval ve Strážnici, já v Bojkovicích - tuším stareodrudy.com nebo.org v podhůří Bílých Karpat takže stromky jsou zvyklé na tvrdší klima, bral jsem je ale osobně.
Stojan na vrtačku Lidl, 15.12.2015
Taky jsem ho koupil, je to typicky lidlovský výrobek, kvalita a provedení úměrné ceně, moc toho asi nevydrží, na drobnosti snad bude stačit.
I toto je Mountfield, 10.12.2015
Taky souhlasím, sekačka Béďa s pojezdem šlape bez větší údržby 6 let, křovák od HQ se podělal 3x po sobě do měsíce a v servise se chovali jak *ovada, traktor od Stigy nejel ani hodinu a byl nepojízdný, servis a reklamace katastrofa. Já žádný echt... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika