|
Příspěvky uživatele - 96.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stiga estate 3084 HST - motor BS žere olej, 1.6.2016 A nebude to tím, že má to rádoby bezpečnostní vylepšení kdy se při sečení musí mačkat tlačítko? Ještě že ho nemám musel bych ho vypojit. |  | Stiga Estate 3084 H, 22.5.2016 Konkrétní rozměry a kde objednat se tedy tady asi nedozvíme. Děkujeme. |  |
|  | MTD DL 92 H - sečení při couvání, 2.5.2016 Mám taky stigu, když sesedám, zajistím brzdu takže neni nutno nic odpojovat a motor běží. |  | Zahradní traktor - rozprostření posečené trávy - deflektor, 28.2.2016 Ano, ale tady je to o rozprostření posečené trávy. Origo deflektor stál na Stigu 1500 a jsem spokojen, tráva je na zemi ne u sousedů, na budovách a stromech v okolí. |  | Výběr pily pro začátečníka - 7000+ Kč, 1.1.2016 Ty jejich kladné recenze berte s rezervou, jsou zavádějící, jste asi už nahlodán, přeji dobrý výběr. |  | Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 20.12.2015 Škoda špalků ty patří do kotle, cestáři, lesáci ekologicky likvidují pneumatiky, mám 4 gumy a zítra na to jdu taky |  | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 16.12.2015 Kolega nakupoval ve Strážnici, já v Bojkovicích - tuším stareodrudy.com nebo.org v podhůří Bílých Karpat takže stromky jsou zvyklé na tvrdší klima, bral jsem je ale osobně. |  | Stojan na vrtačku Lidl, 15.12.2015 Taky jsem ho koupil, je to typicky lidlovský výrobek, kvalita a provedení úměrné ceně, moc toho asi nevydrží, na drobnosti snad bude stačit. |  | I toto je Mountfield, 10.12.2015 Taky souhlasím, sekačka Béďa s pojezdem šlape bez větší údržby 6 let, křovák od HQ se podělal 3x po sobě do měsíce a v servise se chovali jak *ovada, traktor od Stigy nejel ani hodinu a byl nepojízdný, servis a reklamace katastrofa. Já žádný echt... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|