|
Příspěvky uživatele - 69.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odstup postřiků, 18.11.2016 takže jen nechat zaschnout předchozí a můžu další vrstvu? Šlo mi o to, aby se vzájemným chem. sloučením nesnižoval účinek Kuprikolu |  | Odstup postřiků, 18.11.2016 Postříkal jsem třešeň Kuprikolem proti korovým nekrózám, současně na v této době natírám stromy vápnem.
Jaký mám dodržet odstup mezi postřikem Kuprikolem a nátěrem vápnem, abych aplikací vápna nesnížil účinek postřiku? |  |
|  | Pod plot, 19.9.2016 záleží, zda má dostatečný přísun lina. Lino není tak zcela UV odolné, takže po pár letech se začne loupat. Osobně bych pořídil plotové dílce pod pletivo, pokud plotu nejsou stovky m, je to finančně únosné i to slušně vypadá |  | A tráva roste a roste, 11.6.2016 ponechání neposekané louky není zločin, pokud se z ní nešíří plevele a další bordel na sousední pozmky. |  |
|
|
|