Příspěvky uživatele - 104.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rezistentní višně v České republice, 15.1.2016
Dakujem za reakcie. Opat to tak vyzera, ze v Cesku a na Morave, mozno s vynimkou juznej Moravy je asi vlhkejsie a chladnejsie podnebie a preto sa tam tym pliagam viac dari. Nielen m. laxa, ale aj chrastavitosti napriklad. Nakoniec tu Érdi bőtermő... celý příspěvek >
Gisela 5, 2.1.2016
Ak chcete mat len zopar ceresni alebo nemate miesto na vacsi strom, tak asi inu moznost nemate. Korenova sustava je ale plytka a preto musi mat k dispozicii velmi kvalitnu podu, aby z toho stromu bol aky - taky uzitok. Navyse na juznom svahu bude... celý příspěvek >
Rucni nuzky Bahco, 21.11.2015
Bol som si vyskusat Bahco PG-M. Sice mi ich nedovolili vyskusat naostro - nedali sa vybrat z balenia bez jeho poskodenia, ale aj tak mi rukovat koncila este skor nez dlan. Az ked som odtial odisel, tak mi napadlo, ze aj bez poskodenia obalu by sa asi... celý příspěvek >
Kde sehnat podnože pod hrušku, 21.11.2015
Ako je to so silou rastu na hlohu v porovnani s dulou/hr. semenacom? Hodi sa do tazsich ilovitejsich pod?
Broskyne na mandlovom podpniku MN-VS-1, 13.11.2015
Dakujem za radu. Z vlastnej skusenosti vsak nemozem tvrdit, ze by sa tu broskynomandliam nedarilo - GF677 tu rastie velmi dobre. Slivkove podpniky si v danej casti zahrady nemozem dovolit kvoli unave pody po slivkach na myrobalanovych podpnikoch,... celý příspěvek >
Toptaste, 1.11.2015
Ma dlhy nastavec na postrekovac + rebrik myslim. V zasade to ale nie je nejaka extra vyska - ak zdvihnete ruku, tak to uz mate vyse 2m + dlzka nastavca - nech to je 1m, 1m do vysky sa da dostreknut a zvysny 1m si vyleziete na rebrik. Ale mal myslim... celý příspěvek >
Štíhlé vřeteno, 31.10.2015
wavit je myslim extremne slabo rastuci, takze tam by som nejaku oporu vybudoval. V zasade to ale nemusi byt drotenka, staci zelezna trubka ku kazdemu stromceku, alebo rezany agatovy kol 5x5 cm prierez. Aj v tej drotenke treba ku kazdemu stromceku... celý příspěvek >
Toptaste, 31.10.2015
Sused ma na GF677 okrem ineho Royal Gem ako vreteno - myslim 6-rocnu, a ta ma min 5 metrov na vysku. Moja 2 rocna Royal Glory ma cca 3m. Ale mne sa to tak paci, poriadny velky strom plny sil, so silnou korenovou sustavou lepsie zvladne nedostatky... celý příspěvek >
Štíhlé vřeteno, 31.10.2015
Zavisi od toho, o aky druh kostkovin a na ako podpniku pojde.
Zelené hnojenie, 17.10.2015
Zrejme tam teda mate trochu chladnejsiu klimu, co sa prejavi hlavne na jar a na jesen castejsimi mrazikmi. Z tohto dovodu - pokial je cielom ziskat organicku hmotu - by som skusil tu raz ako oziminu. Dalsi rok mozete skosit za zelena, alebo nechat... celý příspěvek >
Royal Glory a spol, 10.8.2015
Este ale treba zvazit aj to, v akych teplotnych podmienkach ta ilovita poda je. U nas pri Trnave je aspon tak teplo na Juznej Morave, no niekde v okrajovych oblastiach by chladnejsie pocasie hlavne na jar mandli a broskynomandli vyhovovat nemuselo.... celý příspěvek >
Royal Glory a spol, 10.8.2015
GF677 je broskynomandla, takze znasa vyrazne vyssi obsah vapna nez semenac, ktory sa tu nikdy dlheho veku nedozije. Zvycajne - kym este nekoreni vo vacsich hlbkach - to ako tak ide, lebo vrchna podna vrstva je predsalen trochu vzdusnejsia a trochu aj... celý příspěvek >
Royal Glory a spol, 9.8.2015
Nic podobne som na GF677 nezaznamenal, ani na mojich mladych 1-2 rocnych stromoch, ani na rozne starych susedovych. My tu momentalne vsetky broskyne sadime na GF677, lebo tu je ilovita poda s vysokym obsahom vapna, kde broskynovy semenac... celý příspěvek >
Royal Glory a spol, 9.8.2015
cudujem sa, ze v duzine nevidim cervene sfarbenie. Royal Glory ho ma menej nez Royal Gem, no stale znacne mnozstvo.
Royal Glory a spol, 28.7.2015
No a nakoniec som nasiel spadnuty aj druhy (posledny) plod Royal Glory. Uz makky, snad az trochu prezrety, odlucitelnost bezproblemova, vyrazne sladsi. Ta sladkost vsak prehlusila aromu. Takze v tomto stave hodnotim na priamy konzum velmi dobre, no... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika