Příspěvky uživatele - 103.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2016, 14.11.2015
Pěstuji rajčata i pro prodej do bedýnek, ale ne žádné velké latifundie, proto rajčata preferuji větší a bez zeleného límce, díky tomu hned mnoho odrůd vypadne, z těch co jsem jmenoval je nejchutnější právě oválný Sonet, i když je to LSL typ, navíc,... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 12.11.2015
Charmant jsem letos mel, Gallant nepotrebuji nebot jsem se soucasnymi odrudami Palava, Akron a pak to nove ovalne cervene spokojen
Rajčata 2016, 12.11.2015
presne jak Vláďo pisete, zminene odrudy jsou odolne, zminene cherry jsem letos testoval a je skutecne nepraskave, odhaduji ze je polorane az polopozdni oproti jinym cherry...
Rajčata 2016, 11.11.2015
take jsem tam byl a o dost vice se mi tam libilo nez v Semo
Rajčata 2016, 11.11.2015
nemeli jste nekdo odrudu Andine cornue? jak je raná?premyslim nad ni na dalsi rok..
Pestovani kvetaku - poprve, 8.11.2015
zajímalo by me, pokud tu jeste vubec je nekdo kdo pestuje květák, jaké rané odrůdy pěstuje pro brzkou jarni vysadbu ven..? nehybridni odrudy od ces.sem.firem jsou dosti bídné...
Špičaté zelí, 8.11.2015
spicate zeli pestuji na sklizen v červnu a jsem s nim velmi spokojen, velmi jemna struktura krouhanky na salát je famozni
Štíhlé vřeteno, 1.11.2015
no z ekonom.hlediska je lepsi dat dratenku nez ke kazdemu stromku zelezny kul, otazkou budou co tresne-tam zas by byla dobra dratenka a hl.vysoke kuly na prekryti tkaniny kvuli ptactvu a dokonce i kvuli vrtuli (nejaky Slovák má tuto plachtu od... celý příspěvek >
Štíhlé vřeteno, 31.10.2015
slivoně wavit, tresne Gisela 5, visen Colt
Štíhlé vřeteno, 30.10.2015
díky za odkaz, zajimave, stromky maji mlade, tam draty chapu, ale az tomu buzde 10let, tak teda moc nevim..
Toptaste, 30.10.2015
Petře, kdyz mate zkusenost s podnozi GF-677, bude vhodna i pro pestovani vřeten broskvoní?jak moc roste odruda bujně, kdyz je na ni štěpovaná?
Štíhlé vřeteno, 30.10.2015
nema tu nekdo zkusenosti ohledne konstrukce pro stihla vretena u peckovin? - jedna se mi hlavne o to, zda je nutne mit dráty - protoze jakmile stromy zmohutni, mam obavu, ze to tam bude spis na obtiz, navic v okoli si nemohu prohlednout zadny sad... celý příspěvek >
Nové zimní rezistentní jablko Admirál, 30.10.2015
mám přátele bio pestitele a musim se jich zastat, bio pripravky jsou drahe jak pra-e a strikat v dobe poledne olejovymi pripravky by bylo krajně nevhodné, spíše katastrofální pro rostliny - proto se stříká navečer! Kdo se tímto zabývá, tak to ví,... celý příspěvek >
Opylovač pro jablko Gala, 30.10.2015
právě budu sázet Gala Sch. na M9, máte tu někdo foto z letošní sklizně?
Benita hruška, 26.10.2015
letos prvne zaplodila, prekvapila nas jeji ranost, tusim, že prelom července a srpna, chutove vynikajici, neco skutecne napul mezi hruskami a nashi, mozna je chut po nashi, ktere maji zlute plody, nikoliv ty rzive rumove, nicmene chutove nam chutna a... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika