|
Příspěvky uživatele - 103.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2016, 14.11.2015 Pěstuji rajčata i pro prodej do bedýnek, ale ne žádné velké latifundie, proto rajčata preferuji větší a bez zeleného límce, díky tomu hned mnoho odrůd vypadne, z těch co jsem jmenoval je nejchutnější právě oválný Sonet, i když je to LSL typ, navíc,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2016, 12.11.2015 Charmant jsem letos mel, Gallant nepotrebuji nebot jsem se soucasnymi odrudami Palava, Akron a pak to nove ovalne cervene spokojen |  |
|  | Rajčata 2016, 12.11.2015 presne jak Vláďo pisete, zminene odrudy jsou odolne, zminene cherry jsem letos testoval a je skutecne nepraskave, odhaduji ze je polorane az polopozdni oproti jinym cherry... |  | Rajčata 2016, 11.11.2015 take jsem tam byl a o dost vice se mi tam libilo nez v Semo |  | Rajčata 2016, 11.11.2015 nemeli jste nekdo odrudu Andine cornue? jak je raná?premyslim nad ni na dalsi rok.. |  | Pestovani kvetaku - poprve, 8.11.2015 zajímalo by me, pokud tu jeste vubec je nekdo kdo pestuje květák, jaké rané odrůdy pěstuje pro brzkou jarni vysadbu ven..? nehybridni odrudy od ces.sem.firem jsou dosti bídné... |  | Špičaté zelí, 8.11.2015 spicate zeli pestuji na sklizen v červnu a jsem s nim velmi spokojen, velmi jemna struktura krouhanky na salát je famozni |  | Štíhlé vřeteno, 1.11.2015 no z ekonom.hlediska je lepsi dat dratenku nez ke kazdemu stromku zelezny kul, otazkou budou co tresne-tam zas by byla dobra dratenka a hl.vysoke kuly na prekryti tkaniny kvuli ptactvu a dokonce i kvuli vrtuli (nejaky Slovák má tuto plachtu od... celý příspěvek > |  | Štíhlé vřeteno, 31.10.2015 slivoně wavit, tresne Gisela 5, visen Colt |  | Štíhlé vřeteno, 30.10.2015 díky za odkaz, zajimave, stromky maji mlade, tam draty chapu, ale az tomu buzde 10let, tak teda moc nevim.. |  |
|  | Toptaste, 30.10.2015 Petře, kdyz mate zkusenost s podnozi GF-677, bude vhodna i pro pestovani vřeten broskvoní?jak moc roste odruda bujně, kdyz je na ni štěpovaná? |  | Štíhlé vřeteno, 30.10.2015 nema tu nekdo zkusenosti ohledne konstrukce pro stihla vretena u peckovin? - jedna se mi hlavne o to, zda je nutne mit dráty - protoze jakmile stromy zmohutni, mam obavu, ze to tam bude spis na obtiz, navic v okoli si nemohu prohlednout zadny sad... celý příspěvek > |  | Nové zimní rezistentní jablko Admirál, 30.10.2015 mám přátele bio pestitele a musim se jich zastat, bio pripravky jsou drahe jak pra-e a strikat v dobe poledne olejovymi pripravky by bylo krajně nevhodné, spíše katastrofální pro rostliny - proto se stříká navečer! Kdo se tímto zabývá, tak to ví,... celý příspěvek > |  | Opylovač pro jablko Gala, 30.10.2015 právě budu sázet Gala Sch. na M9, máte tu někdo foto z letošní sklizně? |  | Benita hruška, 26.10.2015 letos prvne zaplodila, prekvapila nas jeji ranost, tusim, že prelom července a srpna, chutove vynikajici, neco skutecne napul mezi hruskami a nashi, mozna je chut po nashi, ktere maji zlute plody, nikoliv ty rzive rumove, nicmene chutove nam chutna a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|