Příspěvky uživatele - 242.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vhodne odrudy, 22.5.2008
Já se polepším. Srovnávat tímto okamžikem přestávám a do zelinářství půjdu jen v tmavých brýlích
jezírko ve sklepě?, 21.5.2008
A co by ty rybky baštily? Budete je chodit krmit? Napadlo mě- co čolci nebo žebrovníci?
vhodne odrudy, 20.5.2008
Pane Vysloužile, další velké díky. Dnes jsem byla v obchodě a obhlížela jablka, měli Jonagold a Idared a další si už nepamatuji. Protože vím, jak ty dva druhy chutnají, mám další vodítko (tedy-J. a I. nebrat v žádném případě). Ještě dodám, že když... celý příspěvek >
Muškáty - mokro, 20.5.2008
Jojo, nejdřív bylo sucho, teď zas tohle. Moje begonie mají bahenní lázeň
Astilbe - čechrava, 20.5.2008
Také mi potvrzujete, že je často lepší nějakou rostlinu dostat-vyměnit, než kupovat v obchodě. Ty cancourky, co jsem sadila, byly jen kořínky se spoustou úplně suché rašeliny, tak asi proto to tak trvalo. Já bych zas mohla rozdávat kosatce, jsou jak... celý příspěvek >
Brutnák (meduňkové víno), 19.5.2008
Pivo je levnější, byť močopudné. A plné bylinek!
pampeliška, 19.5.2008
Též je dobré meditovat a najít v sobě lásku k pampeliškám. Jinak si ublížíte a stejně nevyhrajete. Ani bylinkové čaje na uklidnění to nespraví
Astilbe - čechrava, 19.5.2008
Ano, také jsem dávala do země maličký chuchvalec. První rok to trvalo hrozně dlouho, než se objevily první lístky. Lezou ven podobně jako kapradí, stočené. Dodržela jsem dobu výsadby i stinné místo, ale asi jsem to přehnala s chladnou půdou, na tom... celý příspěvek >
vhodne odrudy, 19.5.2008
Ještě jeden dík. Už se těším na podzim. Strávím dumavé odpoledne u zahradníka, něco vyberu, zasadím (podle podrobných pokynů, které jsem tady nastudovala) a pak budu vychovávat a čekat na první úrodu. Asi tak čtyři roky (?)  Ale v okolí jsou... celý příspěvek >
Brutnák (meduňkové víno), 19.5.2008
A co to s vámi vlastně dělá, Marcelo? To meduňkové víno?
vhodne odrudy, 19.5.2008
V nabídce blízkého zahradnictví Vanda není. Jěště mám prosbu: dá se nějak popsat chuť vyjmenovaných zimních odrůd? Ráda bych se dočkala takových, které jsou šťavnaté, křehké a sladké. Děkuji. H.
Astilbe - čechrava, 18.5.2008
Popište, prosím, jak jste s ní zacházela po nákupu, možná se něčeho dobereme. Mám totiž podobnou zkušenost, ale dopadlo to dobře.
vhodne odrudy, 18.5.2008
Myslím, že výše napsané platí i po roce. Chtěla bych zaměnit v zahradě asi 200 mnm jeden starý, nemocný, ale stále plodící ořešák za dvě až tři jabloně. Přečetla jsem, co se dalo, přála bych si lusknout prsty a mít staré spolehlivé stromy. No, nejde... celý příspěvek >
Vlašské ořechy - nový recept, 17.5.2008
To je dobré, když jich máte trochu. Naše stále přebývají nevyloupané v barelu. Vyloupané raději zpracuji, aby nežlukly, což se mi už stalo. A co z těch vašich vyrábíte?
Pomozte najít škůdce, 16.5.2008
Mohla by to být i žárlivost na kytičky, kterým se možná věnujete příliš často (na kočičí vkus). Náš pes kupříkladu žárlí i na telefon.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika