Příspěvky uživatele - 254.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování zeleniny pod stromem?, 24.8.2014
Sekáme traktorem a není to až tak jednoduché... Mili
Pěstování zeleniny pod stromem?, 24.8.2014 Obsahuje fotku
A ještě pod hruškou.giganti a rajčata a vše s velkým úspěchem dozraje a vyroste každý rok... Mili
Pěstování zeleniny pod stromem?, 24.8.2014 Obsahuje fotku
Byla jsem právě vyfotit. Samozřejmě, že stříkám proti strupovitosti.. Proti mšicím a pilatkám nestříkám. Je zde stále průvan, takže asi se téměř nevyskytují. Mšice jsme ještě neměli. Zeleninu (salát, kedlubny, červ. řepu, brambory, hrášek...) Kterou... celý příspěvek >
Pěstování zeleniny pod stromem?, 23.8.2014 Obsahuje fotku
Ještě jeden obrázek       Mili
Pěstování zeleniny pod stromem?, 23.8.2014 Obsahuje fotku
Já pěstuji zeleninu takto pod stromy. Hlavní důvod byl, že mě při sekání trávy nevadí spodní větve a po osázení dokola, tak se v pohodě zalévá a okopává...Úroda je v pohodě. Mili
Už rostou, 23.8.2014 Obsahuje fotku
A ještě z druhého houbařského úlovku - roste tady snad všechno... A toho odpadu po očištění!!!...Milínek
Už rostou, 23.8.2014 Obsahuje fotku
Tak Svitavy docela dělají radost.2x na dvě hodiny s manželem a toto je výsledek již po očištění...(ale je to makačka)   Milínek
Už rostou, 14.8.2014
Miluju Vaše příspěvky. Až srdce bolí nad tou nádherou... Jen tak dál. Posílejte a chlubte se - máte čím... Milínek
Prosím, co to je?, 9.8.2014
mockrát děkuji.Právě na bramboře byla.Odnesli jsme ji na keř, dále už nevíme co s ní bude. Ještě jednou díky. Milínek
Prosím, co to je?, 9.8.2014 Obsahuje fotku
Ještě ten obrázek
Prosím, co to je?, 9.8.2014
Dobrý den, i mě se dnes podařil úlovek... Velikost více jak 10 cm. Nikdo v okolí to nikdy neviděl. Děkuji za případnou reakci. Milínek
Co vaše réva? (2014), 31.7.2014
Sáčkuji hrozny ve skleníku a vše naprosto ok. Vloni neteř okoukala moje pytlíčky a venku je nasadila na všechny hrozny, co má. (asi 10 hlav). Byla překvapená, jak dlouho víno vydrželo bez pohromy a dokonce i po mrazíku bylo vynikající. Hlavně... celý příspěvek >
Réva ve skleníku, 19.7.2014 Obsahuje fotku
Fantazie... A já si dám tu práci a každý pěkný hrozen vložím do pytlíčku ušitého z buničiniy... Nejdou na ně vosičky a ještě v mrazících jsou hrozny super!!! Milínek
Hrusen vs. jalovec, 11.6.2014
Jsem velmi vděčná za příspěvky. Díky, díky, díky Milínek
Hrusen vs. jalovec, 11.6.2014 Obsahuje fotku
Prosím o pomoc. Moje hruška má již 15 let.posledních 5 let má takové plody a listí.myslím, že to má na svědomí jalovec, ale nejsem si jistá.100 m od nás mají 8metrový jalovec... Stříkám od jarního postřiku po hořkou strupovitost a wuxalem, ale je to... celý příspěvek >
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika