|
Pěstování zeleniny pod stromem?, 24.8.2014 Sekáme traktorem a není to až tak jednoduché... Mili
|
 |
Pěstování zeleniny pod stromem?, 24.8.2014  A ještě pod hruškou.giganti a rajčata a vše s velkým úspěchem dozraje a vyroste každý rok... Mili
|
 |
|
 |
Pěstování zeleniny pod stromem?, 24.8.2014  Byla jsem právě vyfotit. Samozřejmě, že stříkám proti strupovitosti.. Proti mšicím a pilatkám nestříkám. Je zde stále průvan, takže asi se téměř nevyskytují. Mšice jsme ještě neměli. Zeleninu (salát, kedlubny, červ. řepu, brambory, hrášek...) Kterou... celý příspěvek > |
 |
Pěstování zeleniny pod stromem?, 23.8.2014  Ještě jeden obrázek Mili
|
 |
Pěstování zeleniny pod stromem?, 23.8.2014  Já pěstuji zeleninu takto pod stromy. Hlavní důvod byl, že mě při sekání trávy nevadí spodní větve a po osázení dokola, tak se v pohodě zalévá a okopává...Úroda je v pohodě. Mili
|
 |
Už rostou, 23.8.2014  A ještě z druhého houbařského úlovku - roste tady snad všechno... A toho odpadu po očištění!!!...Milínek
|
 |
Už rostou, 23.8.2014  Tak Svitavy docela dělají radost.2x na dvě hodiny s manželem a toto je výsledek již po očištění...(ale je to makačka) Milínek
|
 |
Už rostou, 14.8.2014 Miluju Vaše příspěvky. Až srdce bolí nad tou nádherou... Jen tak dál. Posílejte a chlubte se - máte čím... Milínek
|
 |
Prosím, co to je?, 9.8.2014 mockrát děkuji.Právě na bramboře byla.Odnesli jsme ji na keř, dále už nevíme co s ní bude. Ještě jednou díky. Milínek |
 |
Prosím, co to je?, 9.8.2014  Ještě ten obrázek
|
 |
|
 |
Prosím, co to je?, 9.8.2014 Dobrý den, i mě se dnes podařil úlovek... Velikost více jak 10 cm. Nikdo v okolí to nikdy neviděl. Děkuji za případnou reakci. Milínek
|
 |
Co vaše réva? (2014), 31.7.2014 Sáčkuji hrozny ve skleníku a vše naprosto ok.
Vloni neteř okoukala moje pytlíčky a venku je nasadila na všechny hrozny, co má. (asi 10 hlav). Byla překvapená, jak dlouho víno vydrželo bez pohromy a dokonce i po mrazíku bylo vynikající. Hlavně... celý příspěvek > |
 |
Réva ve skleníku, 19.7.2014  Fantazie... A já si dám tu práci a každý pěkný hrozen vložím do pytlíčku ušitého z buničiniy... Nejdou na ně vosičky a ještě v mrazících jsou hrozny super!!! Milínek
|
 |
Hrusen vs. jalovec, 11.6.2014 Jsem velmi vděčná za příspěvky. Díky, díky, díky Milínek
|
 |
Hrusen vs. jalovec, 11.6.2014  Prosím o pomoc. Moje hruška má již 15 let.posledních 5 let má takové plody a listí.myslím, že to má na svědomí jalovec, ale nejsem si jistá.100 m od nás mají 8metrový jalovec... Stříkám od jarního postřiku po hořkou strupovitost a wuxalem, ale je to... celý příspěvek > |
 |