Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 6.4.2010
Ono záleží na tom o jaký výrobek se jedná a z jakého kraje pochází a jaké jsou chuťové návyky. Žádná slanina ani klobása vyuzená teplým kouřem se chutí a trvanlivostí nevyrovná vyuzeným za studena. Na př. v horských oblastech se běžně používá smrk.... celý příspěvek >
Má smysl 6ti (7mi) letá záruka, 2.4.2010
Většina výrobků (kromě profi) splní svůj účel, je-li prodána. Se zárukou je to jako s pojištěním, teprve když se něco stane, tak se dovíte na co se nevztahuje. U pil a sekaček je nejdražší a hlavní součástí motor- při zadření těžko dokážete, že to... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 31.3.2010
Ještě jednou k brusce Guede 2500Profi. Používám ji sice již cca 11/2roku, věděl jsem přitom, že ji budu muset věnovat ještě trochu času, abych byl plně spokojený s její funkcí - spíše přesností. Nyní v únoru, když se mi nechtělo nic pořádně... celý příspěvek >
Mačeta vs. sekyrka, 21.2.2010
Nevím, jaké kopřivy a rákos máte u Vašeho rybníka. Já tramontinou skutečně přeseknu jednou ranou syrový jasan cca 4cm v průměru. Jinal si myslím že na 10cm je rozhodně lepší sekyra. A tu tramontinu samozřejmě brousit a sekat šikmo od... celý příspěvek >
Opět olej pro 2T, 5.2.2010
Co by měl pan J.S. dokazovat? Dokazuje se přece tvrzení. On přece nic netvrdí, jen upozorňuje, že by to bylo možné. F.O.
Výběr elektrické řetězové pily, 4.2.2010
Naprostá většina super-hyper krámových výrobků je vyráběna podle filozofie: výrobek splní svůj účel je.li prodán. Proto je tolik stejných výrobků jen s různou barvou a td. Podle mé zukušenosti je neslabší stránkou těchto výrobků kromě materiálu... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 1.2.2010
Už mi to nedalo, tak přispěji svým názorem. Když se v jednom vlákně rozhořela diskuse o kvalitě oleje Stihl a zvrhla se až na obviňování z neznalosti cizích jazyků a p., jsem se snažil získat informace k jednotlivým systémům kvalifikací olejů.... celý příspěvek >
Kmitací pila, 29.1.2010
Ještě jsem si uvědomil, že se zde pletou pojmy ocaska a kmitací pila. Já jsem psal o ocasce ("Fuchsschwanz") F.O.
Kmitací pila, 29.1.2010
Mám ocasku zelenou Bosch (s přirážením). Používám ji na všelijaké hrubé práce- od řezání trubek až po odřezávání větších větví ze žebříku, protože se sní dá řezat na rozdíl od normálních řetězových pil jednou rukou. Opřu ji o opěrku a řežu.Rovněž ji... celý příspěvek >
Pistni krouzek, 24.1.2010
Protože při pracovním zdvihu tlačí ojnice píst na druhpu stranu. F.O.
Pistni krouzek, 24.1.2010
větší průměr kroužků je proto, aby byly ve válci předepnuty a tak zajišťovyly tlak va stěnu válce potřebný k utěsnění. F.O.
Pistni krouzek, 23.1.2010
S pístními kroužky je to přece jen složitější, než se na první pohled zdá. Rozhodně nelze podle počtu kroužků soudit na kvalitu motoru. Kroužek rozhodně není kvůli vedení pístu. Od toho je plášť pístu, který zachycuje boční sílu pístu na stěnu válce.... celý příspěvek >
Maximální sací výška, 23.1.2010
Děkuji za doplnění, nechtěl jsem do toho zavádět vědu. Pro praxi a u čerpadel na studenou vodu stačí maximální sací výška uváděná výrobcem čerpadla od které se odečtou tlakové ztráty sacího potrubí včetně sacího koše. F.O.
Musel jsem odejít od PC, tak jsem to rychle odeslal. Pro uvedený průtok 50l/min by sací potrubí mělo být 5/4". Průtok čerpadlem je závislý na tlakovém rozdílu mez sáním a výtlakem. Pokud čerpadlo běží v režimu na hranici sací výšky, což je... celý příspěvek >
Teoretická možná sací výška je 9,8m. Některá čerpadla jsou schopna pracovat s podtlakem v sání odpovídajícím sací výšce 8m. To ale neznamená že se jedná o rozdíl výšky čerpadla a hladiny nasávané vody. Od od výrobcem udávané ávané sací výšky je... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika