Příspěvky uživatele - 37.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskyne na mandlovom podpniku MN-VS-1, 21.8.2020
Mame par broskyn a nektariniek. Zavisi to prave od pody. U na rastu tie na gf677 broskynomandli ako rakety. Az moc idu do tastu. Ale aj su citlivejsie na plesnivenie plodov. To ale plati u nas. U vas nemusi.
Jaký aku vyžínač?, 17.7.2018
Jedna rada-vlastna skusenost Nekupujte znacku Fieldmann, mal som-nikdy viac /hracka pre deti, vydrzi 5 minut v zabere, baterka (uz druha po reklamacii) vydrzala 5 mesiacov.
Comice, 3.11.2016
Nuz ja som tri roky dozadu zasadil konferenciu na Dule MA a Comice na dule MA spolocne a Comice strasne zaostava. rastu vedla seba 4m. Uvazujem ze ju zastrihnem na prutik tuto jesen, ci ju to nepreberie. Nadm. vyska 400m, pH pody zasadite... celý příspěvek >
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 6.9.2014
Pani, mam oleo mac pilu 244F, je to stara dama/ma 30 rokov a pily drevo v pohode, menene len zakladne veci lista, retaz,tesnenia v karburatore a to je vsetko... GO eate nemala:)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika