|
Příspěvky uživatele - 248.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lze poznat budouci vysku stromku pri nezname podnozi?, 5.11.2016 Na té cedulce je psané "výška stromku". Pokud je u té šipky (špatně se to luští) číslo, měla by to být výška. Vidím tam (snad) 22, jestli to je 2,2 (m) nerozluštím. Pokud by to bylo ve stopách (ale proč?), bylo by to kolem 6m. Tak se na to pořádně... celý příspěvek > |  | Identifikace rostliny, 5.11.2016 Při zvětšení toho výřezu to na brslen (myslela jsem na E.fortunei) nevypadá. Ony listy nejsou z fotky pořádně vidět. Jedině, že by to poznal p.Josef, ten ví všechno, ale už se tady dlouho neozval. Lída |  |
|  | Identifikace rostliny, 5.11.2016 V tom případě bych řekla, že je to Lobularia = tařicovka přímořská, půdopokryvná letnička kvetoucí celé léto. Lída |  | Identifikace rostliny, 5.11.2016 Podle způsobu růstu to ypadá na nějaký brslen, nemáte fotku zblízka? Lída |  | Hlohyně, 5.11.2016 Konvalinko, já trnité také suším a pálím, i třeba z růží. Popel pak dám do kompostu, tak se to na zahrádku také vrátí... Trny v rukou nebo tlapkách neriskuji. Lída |  | Proč nám odumírají stromky?, 2.11.2016 Ale na té zahradě staré stromy rostly, v čem jsou ty nové jiné (chápu, že na M9 nejdou, ale teď mají i na A2)?
Ještě by mohli zkusit postřik Kuprikolem po opadu listí a před rašením, u nás to trochu pomáhá. ... celý příspěvek > |  | Identifikacia rastliny, 1.11.2016  Květenství jako rdesno, listy jako toten... Na netu jsem našla Sanquisorba obtusa, nemohlo by to být ono? Viz foto z netu. Lída |  |
 |
|
|
|