Příspěvky uživatele - 19.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky - bude ještě mrznout?, 6.4.2008
Danielo mrznout ještě v noci bude myslím že dnešní noc Vás o tom taky přesvědčila.Teď záleží jak máte velký skleník a jak pomoci.Kdysi jsem četla že dvě cihly mezi ně postavit svíčku a na horu hliněný květináč Svíce nahřeje květináč a ten potom... celý příspěvek >
Pro p. Vysloužila, 4.4.2008
Pane J.S: ta vaše 1000 je taky krásná.
Pro p. Vysloužila, 4.4.2008
Jen tak dál dobrých rad a rádců je jak šafránu.Jen tak dál Micuko
Přežije hortensie zimu?, 4.4.2008
Mám stejnou zkušenost jako Šárka, mám 3-letou,2-letou a vloni jsem sázela poslední (zatím).Nezakkrývám jen počkám až naraší a pokud jsou některé větvičky poškozené mrazem odstřihnu je.Všechny jsou kupované hrnkové, ale pro změnu v Baumaxu.Pokud budou... celý příspěvek >
Oxalis, 2.4.2008
Dobý den, já ho dala do normální zeminy pro pokojové rostliny a jak vidíte na té barevně nepovedené fotce je krásný velký a teď už kvete.
slaměnky, 2.4.2008
Ano rozsadit neboli přepikýrovat do kelímků a na záhon až po zmrzlých.
Přísavník, 2.4.2008
Dobrý den, já přísavník trojlaločný začínám množit už na podzim, nařezané větvičky napíchám do země a zakryji 5L sklenicí a nechám až do jara udělala jsem to předloni ty rostlinky se už úspěšně plazí po zdi a ty co jsem sázela loni tak ty už mají pod... celý příspěvek >
Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 30.3.2008
Jestli jste dobře četl Danův první příspěvek je v něm mimo jiné -chtěl bych se zeptat na váš názor... Reagovala jsem na odkaz na Sieberz, V druhém příspěvku napsal že tuto kombinaci barev zrovna nemyslel V katalogu je jen jeden dvoubarevný živý plot... celý příspěvek >
Dane já měla za to že chcete právě tu kombinaci co je v katalogu.Já osobně si nedovedu představit jak by to vypadalo na těch 40M a dívat se na to 15i více let? pokud zvolíte tlumenější barvy tak snad proti tůjím a cypřišům nic nemám, ale na druhou... celý příspěvek >
Tu hrůzu jsem taky viděla připadá mi to jak cirkusový stan, ale na druhou stranu v katalogu Sieberz je sestava keřů kvetoucích od jara do podzimu, Starkl mabízí taky něco podobného A v dobrém zahradnictví vám také   určitě poradí
Jsou krokusy jedovaté?, 30.3.2008 Obsahuje fotku
Ano jaro se probouzí do krásy
nocenka, 29.3.2008
Tak jsem zase tady narychlo jsem to vzala na gogle a tady je jen zkrácený text NočenkaJalapovitá -starobylá letnička s hlíznatými kořeny, zimovat jako jiřiny.Kvete růžově, červeně,bíle, žlutě všechny tyto barvy se mohou objevit na jedné rostlině.
nocenka, 29.3.2008
Dobrý den já minulý rok dostala tři sazenice nočenky vypěstované ze semen a když vykyetly ani jedna nebyla jednobarevná,
sázení růží - angličanky, 28.3.2008
Přidávám se my začátečníci potřebujeme posbírat spousty informací.četla jsem všechny příspěvky co Lili psala a patří jí můj dík za odborné vedení při výsadbě mých prvních růží.
Oxalis, 28.3.2008
Májo a Irenko moc díky za odpovědi, ta fotka je barevně nepovedená listy jsou temně červené květy lehce růžové zvonečky.Ještě maličkost já ho nechávám záměrně vyschnout a pak zalévám, prý se to tak má dělat.
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika