|
Papriky - bude ještě mrznout?, 6.4.2008 Danielo mrznout ještě v noci bude myslím že dnešní noc Vás o tom taky přesvědčila.Teď záleží jak máte velký skleník a jak pomoci.Kdysi jsem četla že dvě cihly mezi ně postavit svíčku a na horu hliněný květináč Svíce nahřeje květináč a ten potom... celý příspěvek > |
 |
Pro p. Vysloužila, 4.4.2008 Pane J.S: ta vaše 1000 je taky krásná. |
 |
|
 |
Pro p. Vysloužila, 4.4.2008 Jen tak dál dobrých rad a rádců je jak šafránu.Jen tak dál Micuko |
 |
Přežije hortensie zimu?, 4.4.2008 Mám stejnou zkušenost jako Šárka, mám 3-letou,2-letou a vloni jsem sázela poslední (zatím).Nezakkrývám jen počkám až naraší a pokud jsou některé větvičky poškozené mrazem odstřihnu je.Všechny jsou kupované hrnkové, ale pro změnu v Baumaxu.Pokud budou... celý příspěvek > |
 |
Oxalis, 2.4.2008 Dobý den, já ho dala do normální zeminy pro pokojové rostliny a jak vidíte na té barevně nepovedené fotce je krásný velký a teď už kvete. |
 |
slaměnky, 2.4.2008 Ano rozsadit neboli přepikýrovat do kelímků a na záhon až po zmrzlých. |
 |
Přísavník, 2.4.2008 Dobrý den, já přísavník trojlaločný začínám množit už na podzim, nařezané větvičky napíchám do země a zakryji 5L sklenicí a nechám až do jara udělala jsem to předloni ty rostlinky se už úspěšně plazí po zdi a ty co jsem sázela loni tak ty už mají pod... celý příspěvek > |
 |
Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 30.3.2008 Jestli jste dobře četl Danův první příspěvek je v něm mimo jiné -chtěl bych se zeptat na váš názor... Reagovala jsem na odkaz na Sieberz, V druhém příspěvku napsal že tuto kombinaci barev zrovna nemyslel V katalogu je jen jeden dvoubarevný živý plot... celý příspěvek > |
 |
Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 30.3.2008 Dane já měla za to že chcete právě tu kombinaci co je v katalogu.Já osobně si nedovedu představit jak by to vypadalo na těch 40M a dívat se na to 15i více let? pokud zvolíte tlumenější barvy tak snad proti tůjím a cypřišům nic nemám, ale na druhou... celý příspěvek > |
 |
Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 30.3.2008 Tu hrůzu jsem taky viděla připadá mi to jak cirkusový stan, ale na druhou stranu v katalogu Sieberz je sestava keřů kvetoucích od jara do podzimu, Starkl mabízí taky něco podobného A v dobrém zahradnictví vám také určitě poradí |
 |
|
 |
Jsou krokusy jedovaté?, 30.3.2008  Ano jaro se probouzí do krásy |
 |
nocenka, 29.3.2008 Tak jsem zase tady narychlo jsem to vzala na gogle a tady je jen zkrácený text NočenkaJalapovitá -starobylá letnička s hlíznatými kořeny, zimovat jako jiřiny.Kvete růžově, červeně,bíle, žlutě všechny tyto barvy se mohou objevit na jedné rostlině. |
 |
nocenka, 29.3.2008 Dobrý den já minulý rok dostala tři sazenice nočenky vypěstované ze semen a když vykyetly ani jedna nebyla jednobarevná, |
 |
sázení růží - angličanky, 28.3.2008 Přidávám se my začátečníci potřebujeme posbírat spousty informací.četla jsem všechny příspěvky co Lili psala a patří jí můj dík za odborné vedení při výsadbě mých prvních růží. |
 |
Oxalis, 28.3.2008 Májo a Irenko moc díky za odpovědi, ta fotka je barevně nepovedená listy jsou temně červené květy lehce růžové zvonečky.Ještě maličkost já ho nechávám záměrně vyschnout a pak zalévám, prý se to tak má dělat. |
 |