|
Je velká chyba sázet po jedné paprice?, 21.4.2008 Dobrý den, většina paprik se sází po dvou, pokud je máte po jedné nic se neděje, vysadíte a přidáte kolík jako oporu a vyvážete. Jsou i druhy paprik které se sází jen po jedné sazenici, mám letos takovéto 3druhy.Přeji bohatou úrodu |
 |
Jarní kůra k pročištění krve, 21.4.2008 Dobrý den Marcelko, červené vínko tak to je moje a když je suché no!!!Bohužel můžu tak skleničku za nějaký ten delší čásek.Toho medu si užiji víc. Ještě tento týden jdu na kopřivy a pak napíšu jak to dopadlo. |
 |
|
 |
Jarní kůra k pročištění krve, 20.4.2008 Bezva určitě vyzkouším a pak se ozvu jak to dopadlo.Moc díky. micuko |
 |
Jarní kůra k pročištění krve, 20.4.2008 Ještě mně tak napadlo nešlo by to užívat zvlášť, třeba ráno lžičku medu a večer lahvinku vína? Taky dobrá jarní kůra co říkáte! |
 |
Jarní kůra k pročištění krve, 20.4.2008 No je teda pravda že do vinného sklípka to mám blíž, jak na ty kopřivy. |
 |
Jarní kůra k pročištění krve, 20.4.2008 Pardon, nebyla jsem přihlášená... už jsem si vzpoměla na heslo.Ach jo já mám dneska den.Už asi potřebuji taky tu jarní kůru.Hezký večer micuko |
 |
Jarní kůra k pročištění krve, 20.4.2008 Že se dělá med z pampelišek to vím ale z kopřiv atd. Dejte recepty, vyzkoušíme.Zní to zajímavě.oi |
 |
Krtek není chráněný, 19.4.2008 Tak taky jedna citace Ano krtek je cháněný zákonem, ale stejně tak jsou chráněni všichni (ostatní) 6ivočichové a rostliny. Tečka končím. |
 |
Krtek není chráněný, 19.4.2008 No to ani raději nepokračujte.Čtete jen to co se Vám takříkajíc hodí do krámu. Tën článek je trošku delší. |
 |
Krtek není chráněný, 19.4.2008 Jo a mimochodem tu pravdu nemáte Vy.Obecně jsou všechna zvířata a rostliny chráněny |
 |
|
 |
Krtek není chráněný, 19.4.2008 Nejlépe bude když si do Gogle zadáte dotaz je krtek obecný chráněný zákonem a tam se vše pdstatné dočtete.Tyhle dohady je, není jsou zbytečné |
 |
Případ šalvěje azurové, 19.4.2008 Moc děkuji, letnička to není, mám ji už třetím rokem, a květ je fialový.Zatím pokaždé kvetla já jen jestli na podporu květů a zmlazení rostliny není třeba stříhat. |
 |
Papriky - výsadba, 19.4.2008 Taky jsem to četla mají se odstranit asi proto, že se věnují tvorbě květů a plodů a tak zpomalí růst.Ale nejsem si jistá Mně se zatím nepodařilo sázet papriky s květy, ale vloni maminka předpěstovala doma na okně papriky, myslím Gelby, Kvadry a ještě... celý příspěvek > |
 |
Případ šalvěje azurové, 19.4.2008 Dobrý den, mohu se připojit s dotazem? Kdy se šalvěj stříhá, aby znovu narostla a krásně kvetla.Mám jednu, a ani nevím jaký druh to je. Děkuji |
 |
Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 14.4.2008
|
 |