Příspěvky uživatele - 19.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je velká chyba sázet po jedné paprice?, 21.4.2008
Dobrý den, většina paprik se sází po dvou, pokud je máte po jedné nic se neděje, vysadíte a přidáte kolík jako oporu a vyvážete. Jsou i druhy paprik které se sází jen po jedné sazenici, mám letos takovéto 3druhy.Přeji bohatou úrodu
Jarní kůra k pročištění krve, 21.4.2008
Dobrý den Marcelko, červené vínko tak to je moje a když je suché no!!!Bohužel můžu tak skleničku za nějaký ten delší čásek.Toho medu si užiji víc. Ještě tento týden jdu na kopřivy a pak napíšu jak to dopadlo.
Jarní kůra k pročištění krve, 20.4.2008
Bezva určitě vyzkouším a pak se ozvu jak to dopadlo.Moc díky. micuko
Ještě mně tak napadlo nešlo by to užívat zvlášť, třeba ráno lžičku medu a večer lahvinku vína? Taky dobrá jarní kůra co říkáte!
No je teda pravda že do vinného sklípka to mám blíž, jak na ty kopřivy.
Pardon, nebyla jsem přihlášená... už jsem si vzpoměla na heslo.Ach jo já mám dneska den.Už asi potřebuji taky tu jarní kůru.Hezký večer micuko
Že se dělá med z pampelišek to vím ale z kopřiv atd. Dejte recepty, vyzkoušíme.Zní to zajímavě.oi
Krtek není chráněný, 19.4.2008
Tak taky jedna citace Ano krtek je cháněný zákonem, ale stejně tak jsou chráněni všichni (ostatní) 6ivočichové a rostliny. Tečka končím.
No to ani raději nepokračujte.Čtete jen to co se Vám takříkajíc hodí do krámu. Tën článek je trošku delší.
Jo a mimochodem tu pravdu nemáte Vy.Obecně jsou všechna zvířata a rostliny chráněny
Nejlépe bude když si do Gogle zadáte dotaz je krtek obecný chráněný zákonem a tam se vše pdstatné dočtete.Tyhle dohady je, není jsou zbytečné
Případ šalvěje azurové, 19.4.2008
Moc děkuji, letnička to není, mám ji už třetím rokem, a květ je fialový.Zatím pokaždé kvetla já jen jestli na podporu květů a zmlazení rostliny není třeba stříhat.
Papriky - výsadba, 19.4.2008
Taky jsem to četla mají se odstranit asi proto, že se věnují tvorbě květů a plodů a tak zpomalí růst.Ale nejsem si jistá Mně se zatím nepodařilo sázet papriky s květy, ale vloni maminka předpěstovala doma na okně papriky, myslím Gelby, Kvadry a ještě... celý příspěvek >
Případ šalvěje azurové, 19.4.2008
Dobrý den, mohu se připojit s dotazem? Kdy se šalvěj stříhá, aby znovu narostla a krásně kvetla.Mám jednu, a ani nevím jaký druh to je. Děkuji
Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 14.4.2008
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika