Příspěvky uživatele - 67.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS7910, 16.2.2017
27.237: ďakujem za odpoveď. tak už chápete, prečo nemám rád reči predajcov a ľudí zainteresovaných do predaja, lebo vždy povedia len to čo im vyhovuje, aby sa predávalo. na fóre sa nájdu len pozitívne veci na D MS-340 a pri tom som ho kupoval v r.... celý příspěvek >
Dolmar PS7910, 16.2.2017
35.106: tak po vašom vyjadrení mi už dáva zmysel, prečo dolmar medzi profíkmi sa teší menšej obľube ako konkurenčné značky, znie to celkom logicky. nemôžu si dovoliť počas týždňa viac opravovať ako rezať :) 
Dolmar PS7910, 16.2.2017
47.55: neviem, či je to spôsobené egom, alebo jednoducho tým, že najviac asi chvália tí, ktorí to predávajú. čo íné im aj zostáva, že? ako som písal, ja som veľmi zlý človek a nenapadlo by ma fotiť hq372xp a písať koľko som s ňou narezal, nepôjdem... celý příspěvek >
Dolmar PS7910, 16.2.2017
34.9: nádhera, to je silný príbeh aj s fotkou. urobiť 60 kamiónov s vlekmi na špáliky si zaslúži obrovský rešpekt. akurát ja mám veľkú nedôveru voči tým príspevkom s fotkami. také už bolo, nakoniec "užívateľ" aj zverejnil číslo a bol ochotný poradiť... celý příspěvek >
Dolmar PS7910, 16.2.2017
35.106: ja v okolí ani nepoznám nikoho, kto dolmar vlastní (okrem mňa) a v profi prevádzke už vôbec nie. niekedy sa smejem, že dolmar je ako yeti, všetci o ňom píšu, nikto ho nevidel. doteraz som mal z vás pocit, že o zadrených pílach píšete z... celý příspěvek >
Dolmar PS7910, 16.2.2017
35.106: hq372xp, na ktorú tu veľmi nadávali, lebo je poddimenzovaná, nepodaraná, zadierala sa, kľuka slabá... a ja som celý čas nechápal, prečo mi drží úplne v pohode, až na spotrebné blbosti a ľuďom okolo mňa tiež. potom som prišiel na to, že to... celý příspěvek >
Dolmar PS7910, 15.2.2017
35.106: mal som pocit, že pred pár rokmi to ešte zadretie motora opvlyvňovalo, teda aspoň tak sa o tom písalo ako jedna z výhod oproti konkurencii :) pamätám si to, lebo v tom čase som mal hq (aj mám) a tá vraj mala mizernú vrstvu a bol som smutný... celý příspěvek >
Dolmar PS7910, 15.2.2017
35.106: teda keď dobre chápem, tak profi dolmar určený do najťažších podmienok, s vrstvou nikasilu na pieste, ktorá je väčšia ako u konkurencie a predimenzovanej konštrukcie sa zadierali približne rovnako ako hobby stihl a hq, resp. iné hobby značky?... celý příspěvek >
Dolmar PS7910, 15.2.2017
40.36: napísali ste to tak, že vlastne len absolútni amatéri sa dali zlákať na túto značku a zničili ju, kto sa trochu vyznal do techniky, tak vsadil na inú značku. alebo mám to chápať tak, že keď ide o konkurenčné značky, tak vždy je chyba... celý příspěvek >
Dolmar PS7910, 15.2.2017
vždy treba brať do úvahy množstvo problémov ku počtu predaných kusov, teda pri rovnakej poruchovosti, keď sa napr. oleo mac, hecht alebo nejaké noname predávajú viac ako značkové, tak absolútny počet porúch bude vyšší. v tom kontexte keď... celý příspěvek >
Jak začit s ovocnym sadem?, 15.2.2017
prisypať zeminu, aby to miesto bolo tesne nad zemou, ale nie zasypané. v princípe sadiť do takej hĺbky v akej bol zasadený v škôlke a to je na dreve vidieť, ako hlboko bol pôvodne zasadený. 
Slepice stále kvokají, 15.2.2017
stará mama, keď sliepky kvočali, tak ich namáčala do vody a keď parkrát úplne zmokli, tak prestali kvočať. túto sado maso praktiku aplikovala moja mama tiež, ale vôbec to nefungovalo a sliepka stále chcela sedieť, tak nakoniec jej umožnila materskú... celý příspěvek >
Dolmar PS7910, 15.2.2017
stihl a hq predajnosť vyjadrujú v %, dolmar to dokáže snáď aj menovite 
Husgvarna 136 po zahřátí motoru nestartuje, 14.2.2017
hlásim presne rovnaký problém s Dolmar MS-340. 
Dolmar PS7910, 14.2.2017
nenechajte si pokaziť radosť rôznymi neprajníkmi. veľmi dobre ste kúpili, máte výnimočnú pílu, pri troche šťastia v okruhu desiatok km budete jediný :)
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika