Příspěvky uživatele - 111.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přípravek na ošetření ran révy po řezu, 14.2.2018
Dobrý den. Koupil jsem si Stromový balzám na ošetření révy po řezu, ale stejně mi každoročně réva slzí i přes balzám. Jaký jiný přípravek můžu použít? Stříhám zhruba v polovině únoru, podle počasí. Děkuji.
Jaké jsou zásady přeroubování révy?, 28.10.2016
Děkuji Vám za odpověd´. Tohle jsem chtěl slyšet, nebo číst. Stejná odpověd´ bude asi i u očkování révy. Děkuji.
Jaké jsou zásady přeroubování révy?, 26.10.2016
Dobrý den. Pro většinu z Vás asi hloupá otázka, ale chtěl bych se zeptat jaké jsou zásady přeroubování révy vinné. Můžu roubovat bílé na modré, stolní na moštové, bezsemenné atd...? Nebo jsou npravidla která musím dodržet? Děkuji za odpovědi.
Je tohle odrůda Nero?, 17.11.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den. V loňském roce jsem u pana Pražáka z Droždína zakoupil 2 odrůdy vinné révy Nero a Vostorg. Pozná někdo podle přiložených fotografií, jestli se jedná opravdu o odrůdu Nero? Réva kvetla a nasazovala plody po celou dobu vegetace, skoro až do... celý příspěvek >
3 odrůdy bílé a 3 odrůdy červené, 18.2.2015
Dobrý den. Děkuji vám za vaše rady a postřehy. Chtěl bych se vás ještě zeptat na bílou odrůdu GAROLD a červenou, bezsemenou ATIKA, jestli by jste mi je doporučili do mých podmínek. Děkuji všem.
3 odrůdy bílé a 3 odrůdy červené, 17.2.2015
Dobrý den. Mám malou zahradu u rodinného domku na Severni Moravě, cca 250 m n.m. Toulavý stín ovocných stromů, od severu chráněná poloha. Poradte prosím 3 odrůdy bílého a 3 červeného vína. Něco na zobání. Děkuji.
Ostružiny, 28.9.2014
dekuji mockrat vsem za cenne radyostruziny uz jsou dle vasich rad zasazene, poprosila jsem o slahoun i s korenem.snad se budu tesit z urody.hezky vecer.
Ostružiny, 27.9.2014
prosim o radu.kamaradka mi ustrihla slahouny ostruziny a chci se zeptat, jak je spravne seziznout a jak zasadit do zeme?zatim ostruziny nemam.taktez jak daleko a hluboko zasadit a zda rovne ci sikme-dekuji za odpoved.s pozdravem inge
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika