|
Příspěvky uživatele - 128.54
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Špačci - skorce, 26.10.2016 Já vím, taky jsem to i tak psal...
*
Ale je dost rozdíl pokud špačci sežerou úrodu někomu z několika keříků nebo stromků v zahrádce ve městě, novodobé satelitní výstavbě nebo někomu kdo má velké výsadby, má v ní nějaké investice nebo dokonce je... celý příspěvek > |  | Špačci - skorce, 25.10.2016  Obrázek: |  |
|  | Špačci - skorce, 25.10.2016 Copak se Vám nezdá? Slyšel jsem to na vlastní uši...
*
Celkem jsem se divil, že na francouzských vinařských a ovocnářských webech a nabídkách prodejců nebyly nabídky a sortiment plašičů větší než u nás. Ale třeba jsem špatně pátral...
Jen... celý příspěvek > |  | Hrušně na semenáči, 25.10.2016 Jen taková úvaha, nic jiného:
Nemám rád trávu, zvlášť na větší ploše když pro ní není žádné smysluplné využití.
Proto jsem sázel stromy v rozestupu cca 3 - 3,5m.
S tím, že až si začnou stínit každý druhý skácím...
(Ale pravdou je, že jsem... celý příspěvek > |  | Propjení IBC material, 2.4.2015 OK, snad zítra... či v sobotu.. |  |
|
|
|