Příspěvky uživatele - 67.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 15.9.2016
utekajte vyčistiť filtre (palivový a vzduchový) a príďte napísať, či to pomohlo. keď nie, tak v karburátore môže byť nejaká špina, prípadne palivová hadička niekde stlačená.  
Hobby pila Stihl nebo Dolmar, 14.9.2016
lenže hobby/farm kategória nie je stavaná na extrémnu záťaž, teda keď niekto dá takej píle zabrať, tak je to chyba obsluhy, nie konštrukcie stroja.  rovnaké platí, aj pri úplne zanedbanej údržbe.
Hobby pila Stihl nebo Dolmar, 14.9.2016
ja by som skôr uvítal rozviť vetu spôsobom: "aj keby som veľmi chcel, tak sa to konštrukčne nedá porovnať pretože a vymenovať konrétne technické riešenia, ktoré sú lepšie, horšie a prípadne poruchové. takto mi to príde nefér písať veľmi... celý příspěvek >
Husqvarna 136 přidřená, 14.9.2016
bol to príklad, akým spôsobom predajca/mechanik argumentuje, aby zarobil čo najviac a predal drahý diel. nič viac, nič menej. aj vypínač musel mať neviem čo všetko, ináč hrozilo totálne zničenie píly :D mne sa s vami nechce naťahovať, nič... celý příspěvek >
Husqvarna 136 přidřená, 14.9.2016
pane vytáčajú ma do červeného reči servisáka, ktorý na to, aby obhájil svoj názor musí napísať aké ma bohaté skúsenosti. pokazil sa mi vypínač na HQ, cena nového 400 korún. musíte kúpiť originál, lebo to je špeciálny, to si zničíte zapaľovanie,... celý příspěvek >
Husqvarna 136 přidřená, 13.9.2016
ale, ale... prečo hneď urážky? treťotriedny valec funguje v dvoch pílach, pričom jedna je stále v profi prevádzke a stále funguje k úplnej spokojnosti. keby som ten "stroj" chcel normálne servisovať, tak by som musel sa vrátiť do ťažby bez prilby s... celý příspěvek >
Křovinořez - kvalita struny, 8.9.2016
ináč ja by som stále tvrdil, že kotúč sa ľahšie roztočí ako struna, ale celkom určite to nepodložím fyzikálnymi výpočtami. ináč niekde tu sú, v súvislosti s pôsobením odstredivých síl, už sa tu na tútp tému hádali. mne len sedliacka logika hovorí, že... celý příspěvek >
Křovinořez - kvalita struny, 6.9.2016
len ja som dovtedy žil v tom, že také brnkanie a nízke otáčky veľmi škodia motoru a "musí prísť k zadreniu a poškodeniu motora, spojky a pod. preto ma to zaujalo a preto som sa pýtal, prečo to tak robí a stroj bol v pohode. 
on to myslel, že spojka reaguje ihneď ako sa dostanú otáčky na hranicu, keď spojka reaguje :) (nie okamžite na ubratie plynu) nevidím dôvod sa takto chytať za slovíčka a doslova si honiť ego, resp. sa hádať, lebo je to offtopic (názov témy je kvalita... celý příspěvek >
ja to myslím úplne vážne, ale budem rád, keď mi napíšete, čo konkrétne sa vám nezdá? 
ešte keď som pracoval v lese, tak kamarát robil kosenie okolo stromčekov. ročne 400 ha, ale asi mal aj zamestnanca nejakého, to nie je dôležité. od rána do tmy. celé dni som počul len bz bz bz bz... mal krovinorez stihl 2T, mal ho 8 rokov, motor... celý příspěvek >
ja by som sa tiež nechcel hádať, ale som si istý, že trojzubec je pre motor menšia záťaž ako strunová hlava a ľahšie je roztočiť trojzubec ako strunu a kladie menší odpor... dôvod prečo nie je určený pre všetky krovinorezy, ale len od určitého výkonu... celý příspěvek >
Křovinořez - kvalita struny, 5.9.2016
aký máš krovinorez? mne tá uni oregon nesedela na ms340 :(čiapočka krovinorezu akurát doliehala na hrdlo hlavy. zle sa vyjadrujem, ale snáď pochopíš :)
Husqvarna 136 přidřená, 5.9.2016
ja si dovolím zareagovať len na vetu "Čínsku kakikatúru valca je potrebné vyhodiť"... mám v HQ 372 XP tu karikatúru, stála presne 44e valec, piest, sacie hrdlo, tesnenie. používam ju už len "hobby", narezala asi 300 m3 dreva a stále bez problémov. tú... celý příspěvek >
Křovinořez - kvalita struny, 5.9.2016
momentálne mám v krovinoreze dolmar ms340 hranatú 2,4 mm strunu extol oranžová a tá je zo všetkých, ktoré som doteraz mal (väčšinou hviezdicové profily) najlepšia.  je to lacná, neznačková struna. super seká a neodtrhuje sa ani na prerastenom... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika