|
Příspěvky uživatele - 67.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 to je veľmi potešiteľná informácia, že sa tam už predáva benzín s vyšším okt. číslom, ale stále čakám na odkaz, kde na českej, slovenskej stránke stihl sa odporúča a predáva stabilizátor benzínu (samozrejme v súvislosti s motorovými pílami, keďže v... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 osobne vidím podstatný rozdiel pri spaľovaní čistého benzínu a spaľovaní zmesy benzínu s olejom, ako aj výfukových plynoch a ich následného dýchania pri napr. rezaní motorovou pílou, kde je obsluha bližšie pri výfuku, resp. sa pracuje v poraste, kde... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 poprosil by som uvedený text z českej stránky stihl, kde stihl odporúča a predáva stabilizátor benzínu, keďže pokiaľ viem, tak v usa je benzín s nižším okt. číslom a možno ináč aditívovaný, teda veľmi rád si prečítam odporúčanie v českom alebo... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 otázka bola postavená tak, že kde to odporúčajú, nie či je to vhodné alebo nie je. som názoru, že keby to vhodné bolo, tak by veľmi radi to odporúčali a ešte radšej predávali. keďže sme v téme, ktorá sa zaoberala prioritne poruchou motorovej píly s... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 tými kecami ste mi stále neukázali, kde konrétne stihl, dolmar, hq odporúčajú používanie stabilizátorov, keďže ste si celkom určite všimli, že sme v téme, ktorá sa prioritne zaoberá motorovou pílou, nie kosačkami, ani inými motormi.
to... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 nechcem rýpať, ale ktorí výrobcovia odporúčajú používať stabilizátory paliva v návode? rýchlo som prebehol stránky stihl, hq, dolmar a neponúkajú vôbec stabilizátor paliva, ale je môžné, že som to len prehliadol a je ťažké uveriť tomu, že by to ľuďom... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 23.9.2016 tak chyba je nájdená. obsluha píly je de.il. najskôr preto, že som mal na sviečku pozerať ako prvú a potom preto, že niekedy ale netuším kedy som ju tam zašruboval zle a strhol závit na bloku, teda ta sviečka sa kývala v podstate... píla v otáčkach... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 19.9.2016 ja vam velmi nechcem do toho kecať, ale keby benzin s vyssim okt. cislom sposoboval problemy s motorom, jeho zadretie napr. tak by na to vyrobca upozornil v navode a odporucal by benzin s presne stanovenym oktanovym cislom. podľa mňa motor len nevie... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 19.9.2016 nechcem vás rušiť v debatách o benzíne, len je tu aj iný problém :D
stihl 026,... tak som to naštartoval a robí to isté :(zakrútil som skrutku na voľnobeh o 1/2 otáčky (čo už je celkom dosť), minútu išla a zdochla zase a stále to robí. bez sytiča... celý příspěvek > |  | Husqvarna 45 - generální oprava, 19.9.2016 pane, tá píla je úplne super, mám HQ40 (niekde v garáži) zakúpenú dávno, ale doba sa mení a oprava je nerentabilná. v zmysle zákona uzavretia zmluvy na diaľku máte možnosť vrátiť tovar, tak to tak urobte a pozrite sa po novej píle. už tie časy, kedy... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 18.9.2016 s čím častejšie robíte, tak to je jednoduchšie. už to mám za sebou, bolo to ľahké veľmi. karburátor som vyčistil, na membráne bola špina, len som to nechcel skúšať teraz, nech ma susedia nezabijú...
ináč veľmi dobre to má riešený výfuk, že... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 17.9.2016 veď ja ho vidím, len je tam málo priestoru. von by som ho aj dostal teoreticky, ale pár skrutiek, nejaké hadičky a tiahla tam nedám naspäť :D zlatá HQ 372 XP, tam som ho mal vyčistený hneď... nevadí, urobím to :)
edit: už to pozerám na youtube,... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 17.9.2016 skúsim najskôr karburátor a potom budem postupne rozoberať, len musím mať na to náladu, teraz vôbec nemam :) potom napíšem, kde bol pes zakopaný.
edit: to akože musím rozhodiť polovicu píly, aby som sa dostal ku karburátoru, alebo je to... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 17.9.2016 aj tak ste všetci mimo tému, tak podobný problém. stihl 026, zmes benzínu by mala byť ok, celú sezónu som ju používal (hobby), pod plynom ide, keď uvoľním plyn, tak zdochne. horšie štartuje. filtre sú ok, karburátor som nepozeral ešte, nemci to... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 15.9.2016 v nádrži palivovej na konci hadičky. skúste ešte toto :) potom ešte špina v karburátore, možno sviečka a tým moje rady "odborníka" končia :D |  |
 |
|
|
|