|
Příspěvky uživatele - 67.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hecht 7100, 1.10.2016 ten pán vám chcel vysvetliť, že kecať o histórii značky, hovoriť o kvalite a pod. resp. o tom ako dlho je na trhu absolútne nič nehovorí o tom aké tie stroje sú kvalitné v súčasnosti, resp. aké sú poruchové. vysvetlil to absolútne dobre a... celý příspěvek > |  | Sázení stromů v zimě?, 30.9.2016 pred pár rokmi som v nádeji, že veď neohryžú nedal nič a dve jablone okusané(kmene), jednu som odstránil, tú druhú som nechal a prežila v pohode. vtedy som si všimol, že ohryzli len jablone, ostatné stromčeky nie. bola to náhoda a postupne by prišiel... celý příspěvek > |  |
|  | Sázení stromů v zimě?, 30.9.2016 už keď ste spomenuli okus, tak máte nejaký prípravok, ktorým na jeseň urobiť postrek stromčekov a zajace im dajú pokoj (len o tie mi ide) alebo klasicky dať okolo stromčekov pletivo? |  | Sekačka 3000m2, 30.9.2016 ja by som to riešil tak, že by som tam dal traktor s mulčovačom, teda keď je prístup na záhradu, prvýkrát by bordel zmulčoval, krtince a nerovnosti zrovnal a ďalšie roky už môžete kosiť sám s tým, že upravíte požiadavky na kosačku, lebo nebudú už tak... celý příspěvek > |  | Olej, 29.9.2016 nevidím dôvod kupovať reťazový olej, ani tie bio oleje (pozdravujem všetkých ekológov, ochranárov a iných škodcov) ale dávať tam prepálený olej je tiež hlúposť. hrozí poškodenie čerpadla, obsahuje karciogénne látky, ktoré obsluha vdychuje... ja vždy... celý příspěvek > |  | Vhodny herbicid na datelinu v travniku, neporadi niekto?, 28.9.2016 skúste zajačikov tam dať, to by malo na ďatelinu pomôcť :D |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 celkom rozumne píšete. presne, ja tie návody nečítam, rýchlo pozriem na stránky najznámejších značiek u nás záhradnej a lesnej techniky, že v príslušenstve nepredávajú stabilizátor benzínu a na diskusii čítam o tom ako odporúčajú. tak ma zaujíma... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 áno, ale preto vám vysvetľujem, že keď je to pod jednou strechou, keď idú peniaze do jedného vrecka, tak nie je motivácia zarábať na servise, keď sa dá na predaji. vždy je snaha udržať si zákazníka, aby ten stroj išiel bez problémov, aby sa budovala... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 vidíte a ja si zase myslím, že servis a predaj je pod jednou strechou zastrešené jednou spoločnosťou, jedným majiteľom podnikajúcim na základe licenciie alebo nejakého oprávnenia, ktoré dáva právo zastupovať určitú značku, teda predávať jej výrobky a... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 čo myslíte, na čom by predajca viac zarobil? na oprave zapchatého karburátoru, keď veľa ľudí to rieši buď opravou v garáži, opravou bez bločku a pod. alebo predajom stabilizátorov úplne každému zákazníkovi, ktorý kupuje stroj, lebo by to odporúčal... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 FO mne je zase cudzie, keď položím otázku, aby mi niekto odpovedal hneď urážlivo a zošmiešnujúco, zvlásť keď otázka bola úplne relevantná. keď už niekto začne takým štýlom, tak nemám problém v tom pokračovať, keď už má tak vysoké ego, že ho nutí... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 podľa logiky niektorých, existuje tajná dohoda medzi výrobcami benzínu a motorov, karburátorov, aby stabilizátory priamo výrobca do benzínu nedával a tak zabezpečil poruchovosť strojov, zadrené motory a zalepené membrány karburátorov ale honda túto... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 FO, ako veľmi ťa hnevám? hnevám ťa iba ja alebo aj ostatní diskutujúci? keď druhá možnosť, tak prečo s rovnakým entuziazmom neupozorňuješ aj ich? ja som bol prvý, ktorý začal zošmiešňovať, urážať? nie. tak skús zachovať objektivitu a svoje... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 chápem, podľa tejto logiky by odporúčali používať zmes benzínu s olejom bez ohľadu na dobu skladovateľnosti, lebo oprava zadreného motora je pre nich kšeft :D prípadne by nič nehovorili o ostrej reťazi, nastavovaní karburátora a pod. veľa vecí, kde... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 28.9.2016 nie, nie, nie. ja sa stále pýtam, kde na stránke stihl sa priamo doporučuje používanie stabilizátorov benzínu a konkrétne link na oficiálnej stránke, kde sa toto predáva ako príslušenstvo k benzínovým pílam... iné ma absolútne nezaujíma :)
zatiaľ... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|