|
Příspěvky uživatele - 67.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Najkrajšie jablko 2016, 21.10.2016 ale tak v kútiku duše vás to teší, že? :) pripájam sa ku gratulácii a želám veľa úspechov v pestovaní a dúfam, že stále tu bude prispievať a radiť ostatným :) |  | Česnek 2015, 19.10.2016 ďakujem, neškodná ale smrdí ako čert :D |  |
|  | Česnek 2015, 19.10.2016 ďakujem veľmi pekne. nádob mám skutočne veľa, táto mi vyslovene padla do oka, aj mama ju mala rada :D moja najväčšia chyba, zjavne primárna, je hlava. nevadí. nabudúce už si dám pozor :) |  | Česnek 2015, 19.10.2016 neviem, snáď ešte niekto napíše presne, lebo v návode, že na pokožku zlé, nadýchať sa zlé a pod... či to mám umývať a bude to v pohode, alebo vyhodiť rovno :) |  | Česnek 2015, 19.10.2016 mám zákernú otázku. stále skôr niečo robím, ako rozmýšľam a tak som cesnak moril sulkou v nadobe, ktorú ma mama najradsej na miesanie plniek pri peceni. dá sa nádoba umyť napr. vriacou vodou a saponatom, alebo ju mam vyhodit, lebo som blbý a tvarit... celý příspěvek > |  | Totálne neškodný herbicíd, 17.10.2016 ja som dostal akurat depku, ked som videl tu zahradu :D to je nieco dokonale uplne, vzdy je lepsie ked ma niekto taky konicek ako napr. krčmu. |  | Všechny na jaře vysazené smaragdy mi náhle zvnitřku reziví, 15.10.2016 jasné, čo sa týka druhu, tak sa nehádam vôbec, lebo pre mňa to je všetko "tuja", ale v tom centre boli skutočne husté a zelené, to som si všimol ako prvé, lebo keď ja pozerám na tu moju :D ale keď to tak má byť, tak ju začnem mať rád, snáď ešte... celý příspěvek > |  | Všechny na jaře vysazené smaragdy mi náhle zvnitřku reziví, 15.10.2016  ja sa nechcem hádať, lebo to nemám v povahe, ale cez leto som bol v jednom záhradnom centre a tie tuje (nad 2m) boli dokonalé, husté a zelené a všimol som si to práve preto, lebo som s tým bojoval sám. tiež je asi rozdiel ako veľmi je to suché, idem... celý příspěvek > |  | Všechny na jaře vysazené smaragdy mi náhle zvnitřku reziví, 15.10.2016 mne sa stalo to isté, úplne celý stred začal vysýchať. zostali zelené takmer konce. skúsil som prevdušniť pôdu okolo, ostrihal som ju, skrátil, dal tam hnojivo (tuším cererit), neviem či bolo vhodné, ale exisuje špeciálne hnojivo na okrasné dreviny a... celý příspěvek > |  | Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 15.10.2016 viem, že ste na mňa nereagovali, ale prečo sú to bláboly? myslím, že odporúčania sú jedna vec askutočnosť iná. myslím, že úplne by stačilo, keby tu niekto hodil nezávislý test, ktorý by relatívne presne ukázal, po akom čase sa skutočne dôjde k... celý příspěvek > |  |
|  | Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 15.10.2016 pošepkám vám do uška, že som o nich nevedel, napísal o tom niekto odtiaľ, že ich montuje a je s nimi spokojný, potom som to kúpil aj ja. keď budete rovnako šikovný ako ironický, tak si to tu nájdete a oslovíte konkrétneho mechanika. čo sa mňa týka,... celý příspěvek > |  | Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 15.10.2016 takže som vám vlastne stúpil na otlak, že som si dovolil nesúhlasiť s vaším názorom o neoriginálnej aftermarket sade piest+valec predávanej po celom svete, lebo vy ste tvrdili, že toto nie a jednoznačne originál, zrejme tam bude aj väčšia marža, že?!... celý příspěvek > |  | Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 14.10.2016 ale teraz kecáte :D veď na fóre sa jasne píše, že je to spôsobené tým že na pílach sú malé trysky a membrány a neviem čo, čo je daň za emisie (+biozložka) a aj preto sa to upcháva. ale to potom znamená, že by sa aj na starých pílach ako hq40.... celý příspěvek > |  | Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 14.10.2016 opýtam sa vás ináč, koľko poznáte pilčíkov, ktorí merajú injekčnou striekačkou olej do benzínu? neviem ako vy, ale keď som bol dieťa a otec otvoril bandasku, tak zasyčala. vtedy biozložky neboli. to bolo iné syčanie ako dnes? :D tiež vám poviem... celý příspěvek > |  | Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 14.10.2016 áno máte pravdu, pán už je tak z tých príspevkov tu o čerstvej zmesy, zničených karburátoroch, zadretých motoroch, bio zložkách zmagorený (myslím to v dobrom), že už by bol schopný aj miešať pol litra benzínu, aby predišiel problémom. príspevky o... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|