Příspěvky uživatele - 67.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plnicka klobas, 14.12.2016
p. Vysloužil, rád by som sa opýtal čo tak diametrálne zmenilo váš názor na plničku klobás, keď ste cca pred mesiacom napísali toto "Co se Vám na nástavci na mlýnek neosvědčilo? Já ho používám 30 let bez problémů. Před tím jsem si půjčoval plničku, co... celý příspěvek >
Kosa, 13.12.2016
Našiel som video, kde je porovnanie rýchlosti kosa a krovinorez. kosa je rýchlejšia do momentu, kým kosec nezomrie od vyčerpania :) Lištová kosačka, napr. MF-70 Jičín, aj keď ji osobne považujem za úplnú katastrofu, ktorú skladujem dodnes len... celý příspěvek >
Kosa, 12.12.2016
na začiatku (po prvé brúsenie) je rýchlosť kosy vyššia ako kosačka, resp. približne rovnaká a potom už výrazne pomalšia. budete mať svalovicu, lebo kosenie je predsa len neprirodzený pohyb, bude vás bolieť chrbát a zrejme to ani nedokosíte. keď bude... celý příspěvek >
Kosa, 12.12.2016
tak vyklepať dve kosy, vstať včas ráno, keď je ešte rosa a smelo do toho :) ale našťastie ide zima, tak máte dosť času si to rozmyslieť :D
Kosa, 12.12.2016
problém je, že keď ste boli mladý, tak lúka sa pravidelne kosila, prihnojovala, teda sa lepšie kosila. dnes hrozí, že tam budú nerovnosti, krtince, jamy a pod. a kosenie kosou bude zdraviu škodlivé (na nervy). keď pozemok nebol pravidelne kosený, tak... celý příspěvek >
Kosa, 12.12.2016
to zvlnenie je dôsledol zlého naklepania, zvlášť "rakúšanky" sa ťažšie naklepávali. už to nechajte tak, kosiť s tým pôjde aj tak, ja mám tiež doma zvlnené :D 
Zrezanie jasenov, 10.12.2016
pri tej hrúbke, keď ide o III.A (drevo na rezivo) tak cca 100e, keď II.A (stolárske výrezy) cca 190e bez dph ale najlepšie bude, keď zavoláte niekomu, kto s tým momentálne robí, lebo ja môžem mať staré info a nepresné, ale chceli ste približne :)
Zrezanie jasenov, 10.12.2016
cena sa mení v závislosti od hrúbky a kvality guľatiny, ale keď vám stačí približne tak cca 80-90 e/m3... ja by som si to dal narezať na rezivo, to jesť nepýta a peniaze sa hneď rozkotúľajú... :)
Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016
prosím vás, viete tu dať odkaz na nejaký odborný článok, ktorý sa týka dátumu výsadby cesnaku? ja som našiel len "vhodné sú mesiace september, október a niekedy aj november. ďakujem. 
Cesnek mi nejde jako babicce, 26.11.2016
hádate sa tu ako malé deti, kto má pravdu. kto chce, tak vysadí cesnak skôr, kto zase nechce, tak neskôr. každý býva predsa v iných podmienkach, má inú teplotu, ináč zamŕza zem, či príde sneh. minulý rok som sadil 23.12. a tento cca 20.10. a pre mňa... celý příspěvek >
České ovocnářství zní: Titanik se potápí a na palubě se zpívá, 19.11.2016
p.248 pokúsim sa o logické myslenie. p. Hlavatý nechcel nič kupovať, teda tam nebol dôvod mu klamať, čo sa týka postrekov, lebo v podstate obaja stoja na rovnakom brehu, pestovateľov. a už aj keby pestovateľ prezradil koľko potsrekov robil, tak to... celý příspěvek >
Pila jde špatne do otáček, 19.11.2016
... no že ste nešikovný a urobíte viac škody ako úžitku, asi tak to bolo myslené. palivový filter môže byť zanesený, keď ste ho za tie roky nemenili ešte, alebo nejaká špina v karburátore. myslím, že na to by sa vám vedel pozrieť niekto zručný (alebo... celý příspěvek >
Rez marhule, 18.11.2016
bolo hlavným motívom videa technika rezu a používanie motorovej píly? nie nebolo. tak čo potom riešite stále? svoju energiu preorientujte na to, aby ste ostatným poradili aké chyby boli pri reze. čo bolo porezané a nemalo byť, prečo to nemalo byť a... celý příspěvek >
Rez marhule, 18.11.2016
skúsim to vysvetliť. keď natočím video o dĺžke špálkov do kotla, tak ja osobne by som očakával konštruktívnu kritiku ku dĺžke a nie či som mal prilbu alebo čiapku, ochranu uší a zraku, protiporezové nohavice a či som viedol rez správne alebo nie.... celý příspěvek >
Rez marhule, 17.11.2016
konstruktivna kritika by mala byt zameraná na podstatné veci, na ktoré chcel autor poukázať a nie ostatné vedľajšie, o ktorých video nepojednávalo. v prípade, že bude názov bezpečnosť zdravia a ochrana pri práci, prípadne správna technika rezu, tak... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika