|
Příspěvky uživatele - 67.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Muskaty mi za oknom zacinaju mohutne rast, co s tym?, 9.1.2017  mne aj kvitnú, normálne boli zazimované :) |  | Hecht 7100, 9.1.2017 pre 181.165: pane, nikdy neohovárajte konkurenciu a nesnažte sa vytvoriť dojem, že je to čínsky výrobok, aj keď nechápem prečo pri otázke o pôvode tu zavládne zbytočná nervozita. pevne verím, že vaše slová tu niekto vyvráti a na trhu jednoosých... celý příspěvek > |  |
|  | Hecht 7100, 9.1.2017 pre 9.6: mám ruku na srdci a keby z nejakého dôvodu nemôžem používat TZ 4K14, Tomo Vinkovič a pod. kúpené z druhej ruky a musím kupovať stroj nový, tak celkom určite vyhrá zastaralý a veľmi drahý stroj, na ktorom by som ocenil prevodovku a... celý příspěvek > |  | Seřízení motorové pily Homelite 3314, 8.1.2017 natočte si to na video, ako sa správa píla a do servisu s ňou. mne robila stihl presne to čo popisujete vy, ale ja som bol skutočne debil, lebo som si nevšimol strhnutý závit na sviečke, pod plynom to išlo v pohode, na voľnobeh zdochlo. tak ešťe... celý příspěvek > |  | Hecht 7100, 8.1.2017 tak ja si myslím, že to je pekný úspech a ocenenie kvality (úžitkovej hodnoty), keď sa značka presadila na náročnom africkom trhu a farmári prešli od tradičného spôsobu obrábania pôdy na techniku. to je krok dopredu. |  | Hecht 7100, 8.1.2017 pre 105.167: my sa asi nerozumieme. nepýtal som sa na prezentáciu, ani na obchodné dohody. zaujíma ma teda trhový podiel v afrike a cenová politika na tomto trhu :)
máte pre mňa celkom zaujímavé informácie, viete mi dať odkaz na stránku,... celý příspěvek > |  | Hecht 7100, 8.1.2017 pre 84.190: mňa zaujíma akú cenovú politiku má vari na africkom kontinente, keď tu písali, že sa tam vyváža a má výrazné trhové podiely, keď životná úroveň v tých krajinách, priemerná mzda je neporovnateľne nižšia ako u nás a aj pre nás je to dosť... celý příspěvek > |  | Hecht 7100, 8.1.2017 pane 105.167: berte to prosím ako kompliment a vyjadrenie môjho obdivu voči vám, ale mám na vás jednu otázku. sú vyjadrenia "Vari je jednoduchý a velmi spolehlivý stroj, vyrobený s důrazem na kvalitu a těžký provoz... Tak nějak a eště vari na stará... celý příspěvek > |  | Mráz - hodina pravdy, 8.1.2017 áno, teraz v zime sú vidieť napr. aj z moravy alebo košíc. nie som z popradu, ten má dobré podmienky oproti mne :)
mám jablone, hrušky, slivky a čerešne, ale všetko vysádzané pred 2 rokmi s entuziazmom a nadšením úplne bez použitia... celý příspěvek > |  | Mráz - hodina pravdy, 8.1.2017 severné. 800 mnm :) vidím tatry z okna, ale neviem či je to kvôli tomu, že sú tak blízko alebo mám super zrak. :) |  |
|  | Mráz - hodina pravdy, 8.1.2017 dakujem :) |  | Mráz - hodina pravdy, 8.1.2017 mám mladé stromčeky odrody rubinola, momentálne cca -24 st. tak na jar napíšem ako som dopadol. vyzerá to tak, že mráz zatiaľ neprekáža krtkom :D |  | Hecht 7100, 8.1.2017 pre 161.166: veľmi pekne ste to napísali, trafili ste klinec po hlavičke. viete prečo sa tie staré, niekoľkokrát po GO stroje tak veľmi dobre predávajú? ponúkajú ľuďom veľmi dobrý pomer úžitková hodnota/cena čo sa zrejme o nových strojoch povedať... celý příspěvek > |  | Hecht 7100, 7.1.2017 pre 9.6: mňa osobne tiež nezaujíma čo sa kde vyrába do momentu, kým mi niekto nezačne hovoriť o dlhoročnej životnosti a histórii. v tom momente ma začne zaujímať, či sa stroj vyrába za rovnakých, prípadne porovnateľných podmienok ako to bolo vtedy,... celý příspěvek > |  | Hecht 7100, 7.1.2017 pre 11.110: vo výrobe celkom určite zamestnanci sú, ale tuším tu niekto minule písal (asi aj vy), že vari vyrába kosačky pre as-motor, ktorý ich potom predáva pod vlastnou značkou a na stránke je aj video z výroby, tak nie je dôvod tomu neveriť.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|