|
Příspěvky uživatele - 225.171
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Spencer, 22.10.2016 Připojuji se k výtečnemu hodnoceni Spencera, obstojí i vedle nejnovějších a nejkvalitnějších odrůd. Vzhledem, má jeden z nejkrásnějších odstínů červeně po celém povrchu plodů, krásný pravidelný tvar, strupovitosti netrpi příliš, i když vubec... celý příspěvek > |  | Auralia, 21.10.2016 Asi to bude opačně na Moravě a v západních Čechach. |  |
|  | Auralia, 19.10.2016 Mám naprosto stejně poznatky a dojmy z Auralie Tumangy jako p. Klejma. Je sice výtečná ale jeden stromek stačí. Ono o ní zase tak velký zájem není. I. Vejvancicky. |  | Kam se poděl Šampion?, 19.10.2016 U nás jsou sice Šampionů plné krámy, ale většinou pocházejí z Polska. Na bednách mají označení Champion, ale je to ta česká odrůda, jenom s kvalitnějším udržovacím šlechtěním. U nás se ve velkovýrobě vysazuje už méně. I. V. |  | Ktoré jablká ste obrali ako posledné?, 16.10.2016 Já jsem dnes sklidil Spencer a setřásl poslední Sparťan. Ještě budu česat Dukát, Erwin Baur, Gloster, či ft až Boskoop, Jonagold, Ingold, Hájkovu, Bancroft, Hladíkovo, Idared, Idajon, Auralii, Undine, Staymared,, Ktasokvet, King David, Northern Spy,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|