Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Karburátor VARI GSV, 7.7.2016
I toto někdo jednotí jako řepu, když ještě nebyly jednoklíčkové nažky.
Jak nadrtit listí a slabé větvičky?, 6.7.2016
Nechat zaschnout, pokropit roztokem močoviny a zapravit do kupy kompostu.
Vari Honda GSV tarokuje, 1.7.2016
Jak a kde se kupuje kvalitní benal? Jak se dá, vůbec kvalitní benal poznat? Neměl by být benal za ty prachy v kategorii „extra pure“?
Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 30.6.2016
Koukáme, koukáme pane recenzente..
Co to je?, 30.6.2016
Přesně tak!! Doporučil bych na protilehlých stranách trávníku, zapíchat kolíky v půlmetrových rozestupech a jako vodítko natáhnout mezi ně alespoň dvě šňůry, abyste měl aspoň nějaké vedení a mohl odplevelovat v pásech a pak příjde to nejhorší - pěkně... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 30.6.2016
Mám velmi nepříjemný dojem, že nás houpete horním obloukem!!
Jikov 1447 DV VAPE, 29.6.2016
Zjevně kecáte. Asi jste to viděl z ponorky. Používal jsem ho cca dvacet let, nic se na na něm nepokazilo. Nevydržel vlastní karburátor. Když mne ten manual dohřeje, tak vrtám díru a lepím trubičku.
Okrajovač okrajů trávníku okolo dlažby, 25.6.2016
Nejsnadněji a nejrychleji za CANALLem. U nás ho někdy nabízejí obchodníci s technikou na údržbu golfových hřišť.
Sekačka Honda nebo Stiga?, 20.6.2016
Čím se od sebe liší parodie karburátoru a plnohodnotný karburátor?
Až moc suché trávy - co s tím?, 20.6.2016
Můžete zkusit vyrábět a následně prodávat kvalitní kompost. Jak na to, vám řekne strýček Google.
Mala brokolice kvete, 10.6.2016
Dobry den, potrebovala bych poradit. Zasadila jsem asi nekdy v kvetnu sazenice brokolice ven. Stale nejsou moc velke, asi 15 cm a uz kvete. Je to maly kvet, v prumeru asi tak velky jako kdyz se spoji ukazovacek a palec. Proc se tp deje? Jak to... celý příspěvek >
Zlatice, na kterou poletí včely?, 5.6.2016
Včelky začnou plodovat po zimním slunovratu, protože nemůže být přerušena určittá vývojová etapa včely, potažmo včelstva. V té době je tam dost včel, aby mohly přinést případný nektar, v každém případě musí donášet vodu. Proč na zlatici nejdou včely... celý příspěvek >
Jak na kuny, 29.5.2016
Samá lichota. Kun se zbavíte jedině tím, že je v místě a širokém okolí připravíte o potravu!!
Hryzec nebo hraboš? přehlodává TO kořeny stromů, 29.5.2016
Nevím jestli jsou hryzce ruzné, ale hryzec je druh hraboše. Je třeba prostudovat stavbu těla - uši, srst, oči, tlapky, atd, a podle popisu stavby těla jednotlivých druhů určit o které zvíře jde. Je to kapánek složitější. Někdy v minulosti jsem chytil... celý příspěvek >
Jak zvýšit výnosy brambor, 28.5.2016
Nevím, proč byl tento příspěk byl zařazen do roku 2008. Zkuste podle něj. Jak zvýšit výnosy brambor host - xxx.xxx.147.46 (?) 6.10.2015 2:48 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu) Předkládám vám způsb... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika