|
Karburátor VARI GSV, 7.7.2016 I toto někdo jednotí jako řepu, když ještě nebyly jednoklíčkové nažky. |
 |
Jak nadrtit listí a slabé větvičky?, 6.7.2016 Nechat zaschnout, pokropit roztokem močoviny a zapravit do kupy kompostu. |
 |
|
 |
Vari Honda GSV tarokuje, 1.7.2016 Jak a kde se kupuje kvalitní benal? Jak se dá, vůbec kvalitní benal poznat? Neměl by být benal za ty prachy v kategorii „extra pure“? |
 |
Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 30.6.2016 Koukáme, koukáme pane recenzente.. |
 |
Co to je?, 30.6.2016 Přesně tak!! Doporučil bych na protilehlých stranách trávníku, zapíchat kolíky v půlmetrových rozestupech a jako vodítko natáhnout mezi ně alespoň dvě šňůry, abyste měl aspoň nějaké vedení a mohl odplevelovat v pásech a pak příjde to nejhorší - pěkně... celý příspěvek > |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 30.6.2016 Mám velmi nepříjemný dojem, že nás houpete horním obloukem!! |
 |
Jikov 1447 DV VAPE, 29.6.2016 Zjevně kecáte. Asi jste to viděl z ponorky. Používal jsem ho cca dvacet let, nic se na na něm nepokazilo. Nevydržel vlastní karburátor. Když mne ten manual dohřeje, tak vrtám díru a lepím trubičku. |
 |
Okrajovač okrajů trávníku okolo dlažby, 25.6.2016 Nejsnadněji a nejrychleji za CANALLem. U nás ho někdy nabízejí obchodníci s technikou na údržbu golfových hřišť. |
 |
Sekačka Honda nebo Stiga?, 20.6.2016 Čím se od sebe liší parodie karburátoru a plnohodnotný karburátor? |
 |
Až moc suché trávy - co s tím?, 20.6.2016 Můžete zkusit vyrábět a následně prodávat kvalitní kompost. Jak na to, vám řekne strýček Google. |
 |
|
 |
Mala brokolice kvete, 10.6.2016 Dobry den, potrebovala bych poradit. Zasadila jsem asi nekdy v kvetnu sazenice brokolice ven. Stale nejsou moc velke, asi 15 cm a uz kvete. Je to maly kvet, v prumeru asi tak velky jako kdyz se spoji ukazovacek a palec. Proc se tp deje? Jak to... celý příspěvek > |
 |
Zlatice, na kterou poletí včely?, 5.6.2016 Včelky začnou plodovat po zimním slunovratu, protože nemůže být přerušena určittá vývojová etapa včely, potažmo včelstva. V té době je tam dost včel, aby mohly přinést případný nektar, v každém případě musí donášet vodu. Proč na zlatici nejdou včely... celý příspěvek > |
 |
Jak na kuny, 29.5.2016 Samá lichota. Kun se zbavíte jedině tím, že je v místě a širokém okolí připravíte o potravu!! |
 |
Hryzec nebo hraboš? přehlodává TO kořeny stromů, 29.5.2016 Nevím jestli jsou hryzce ruzné, ale hryzec je druh hraboše. Je třeba prostudovat stavbu těla - uši, srst, oči, tlapky, atd, a podle popisu stavby těla jednotlivých druhů určit o které zvíře jde. Je to kapánek složitější. Někdy v minulosti jsem chytil... celý příspěvek > |
 |
Jak zvýšit výnosy brambor, 28.5.2016 Nevím, proč byl tento příspěk byl zařazen do roku 2008. Zkuste podle něj.
Jak zvýšit výnosy brambor
host - xxx.xxx.147.46 (?)
6.10.2015 2:48
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Předkládám vám způsb... celý příspěvek > |
 |