|
Příspěvky uživatele - 234.64
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Invázne lienky?, 16.10.2016 "...jmenujte pár věcí...". Tak napr. papier, hodváb, pušný prach, joga, hurmikaki, no a hlavne - jablone! IH |  | Merkur, Shalimar, 13.10.2016 Shalimar - dnes obratý, jablká sú tento rok lepšie vyfarbené než v minulej sezóne. Počkáme si na chuť, ale táto odroda je pre mňa čo do kvality dosť veľkým sklamaním (a asi sa to už nezmení). IH |  |
|  | Karneval, 13.10.2016 Karneval - dnes (13.10.2016) obratý, 2 bedničky, mladý polokmeň na MM-111. Jedna bednička je na fotke. Jablká sú zdravé, sám som zvedavý ako dlho v pivnici vydržia. IH |  | Co vykusuje jablka na stromech?, 27.8.2016 Pre SPCH: To slovo ma trochu desí, rád ten titul prenechám iFM :-) Radšej zostanem tým obyčajným chlapcom z dediny (aj keď už trochu v rokoch) ktorého záhradkárčenie stále baví a stále sa aj na tomto fóre učí novým veciam (ďakujem všetkým za... celý příspěvek > |  | Golden Delicious, 27.8.2016 Proti gustu žiaden dišputát... Len pripomeniem, že Orion i Sirius sú "deti" Goldenu. Ja mám ten GD v záhrade už len viacmenej z nostalgie, je to veľmi problematický chovanec, to bezpochyby. Je to legenda, ktorej hviezda bude už len blednúť. Stále je... celý příspěvek > |  | Co vykusuje jablka na stromech?, 27.8.2016  Osy a sršne dokážu napáchať na dozrievajúcich jablkách veľké škody. Ja som pred pár rokmi prišiel na jednoduchý spôsob ako jablká ochrániť. Pravda, nedá sa to použiť na stovky jabĺk a pri vysokom strome, ale ak máte napr. 30 plodov na zákrpku, tak... celý příspěvek > |  | Benedicte, 27.8.2016 Mám pocit že pán Jiří ten Redwin a Primissimu potom prestal postrekovať úplne a ponechal ich svojmu osudu (aj keď z jeho príspevku to nevyplýva jednoznačne). Inak postrek broskýň proti kučeravosti je "conditio sine qua non", myslím že ten si... celý příspěvek > |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 31.7.2016 Pán Rafael, ja som ten svoj príspevok zaradil len ako "konečnú" k mojim 2 príspevkom z 2.7. a 9.7.16 (v nich som prosil o radu ako zužitkovať červ.ríb., ktorej sa mi aj dostalo za čo ešte raz ďakujem). Dal som vtedy fotky stromčekov, teraz som len... celý příspěvek > |  | Veharda a Velkopavlovicka, 9.3.2016 Neuvěřitelné. Pan doktor kope kvůli stromkům hrobové jámy. Chtělo by to brát ovocnářství víc zlehounka. |  | Toptaste, 31.10.2015 St.Julien je dobrá podnož ale nemá rada sucho. |  |
|  | Toptaste, 31.10.2015 Ako postrekuje sused proti kučeravitosti listov 5 metrový strom? |  |
 |
|
|
|