 |
Příspěvky uživatele - 92.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zakalená slivovice, 14.12.2016 Měl bych trochu strach, že tuk obsažený v mléce, se v alkoholu rozpustí a nevysráží se. Ale nezkoušel jsem to. |  | Jesenno - zimné práce, 13.12.2016 Nevím, kde se jím líp vede. Ale díry od hrabošů mám jak v trávě, tak v kolech kolem stromů.
Na strništi pravidelně obdělávaného pole mají možná nepohodu, zato víc žrádla. |  |
|  | Jesenno - zimné práce, 13.12.2016 Ovšem diskuze se vedla ve smyslu:
Ake skodlive organizmy sa schovavaju pod travou?
|  | Jesenno - zimné práce, 13.12.2016 Jenže těm škůdcům (snad s výjimkou některých mravenců) se stejně dobře daří i pod beztravním úhorem. |  | Plnicka klobas, 13.12.2016 Souhlasím. Vyrojilo se na trhu najednou tolik narážek, že je z čeho vybírat. O té na obrázku jsem uvažoval taky, měl jsem jen obavu z uchycení přísavkou. Proto jsem volil svislou narážku s uchycením k desce stolu šroubem. Taky zabírá na stole míň... celý příspěvek > |  | Pálenka z dýně, 13.12.2016 degustovali jsme je tam, ale nevím odkud pocházely.
Jak jste tedy poznal, že jde o druhák? V žádném katalogu jsem mezi slivovicemi nikdy údaj o druháku nečetl, ani nenašel kategorii "výpalkovice". Ale neviděl jsem všechny, pokud Vy... celý příspěvek > |  | Domácí víno - základní problémy, 7.12.2016 Protože již při macerování začne lihově kvasit |  | Co je to za strom?, 7.12.2016 BTW vidím tam dole na fotce nějaký štítek
Možná by bylo dobré, kdyby si zadavatel přečetl, co je napsáno na tom štítku... možná název stromu! |  | Jesenno - zimné práce, 6.12.2016 A tak se ptám - jaký je rozdíl mezi deštěm a zalitím stromku?
Právě že žádný, akorát že dešti se neubráníme, konve musíme nosit. Proto je zimní zalévání - až na výjimky - zbytečné.
musím nesouhlasit s paušalizováním nevhodnosti... celý příspěvek > |  | Uzeni bucek, 6.12.2016 Pokud se maso nepřesolí (obávám se že ano) pak bude osmoticky pořádně vysušené, bez šťávy. Výhodou solení nástřikem je m.j. to, že šťávu z masa neodvádí, nýbrž dodává. |  |
|  | Ovocné stromy u pole, 6.12.2016 Pokud jsou zemědělci zvyklí dozrávat řepku Roundupem, asi stromky moc šancí nemají. Když je pak neotlučou srnci, ojede je bodrý traktorista při otáčení s pluhem. Já to přesto nevzdávám. |  | Jesenno - zimné práce, 6.12.2016 Ale na to je toto fórum aby sme diskutovali, ak by sme si navzájom prikyvovali ako na zjazde KSČ
Máte pravdu, jak s tím sjezdem, tak s těmi broskvoněmi, ty dokáží přes zimu uschnout i u nás. Pravda, věta "hrabáním listí svým stromúm škodíte"... celý příspěvek > |  | Uzeni bucek, 29.11.2016 Nemyslím si. Celý život nasoluji maso stejně. Váha masa+ 2% soli, pak zalít lákem: váha vody + taky 2% soli. Když nakládám na delší dobu, vodu převařuji, pokud jen na 1-2 dny nastříknuté maso, pak nepřevařuji. Lák se nezvrhne. Někdy se... celý příspěvek > |  | Margaryta, 29.11.2016 ...podstatné je že Ste s kvalitou tej hrušky spokojný, v takom prípade na mene nezáleží
To je jistě pravda, s chutí jsem opravdu spokojen, stejně tak s dobou zrání, kdy navazuje na ty nejranější odrůdy. Na druhé straně - důvodů diskuze o... celý příspěvek > |  | Víno z hlohu, 23.11.2016 Já nevím. Obtížně si představuji, chutná-li surovina nedobře, že z ní vznikne lahodné víno. Hloh rozhodně žádná lahůdka ani aromatické ovoce není. Jestli se nesnažíte najít ve víně chutě a vůně, které prostě nemá kde vzít. |  |
 |
|
|
|